Posted by : Bogdan Ciochina sâmbătă, 3 decembrie 2016


Tellur  si Serioux ambele sunt companii romanesti si fac ce fac si alte companii de renume ca Dell, LG, Delux, ar lummea nub sescandalizeaza asa, 80% dintre electrocasnice,, accsorii de biroi, accesorii penttru calculator, laptop, smartphone s-au tableta sunt facute de aceeasi fabrica in China numai ca pun logo-ul firmei respective, ca si in cazul televizoarelor, tabletelor ai smartphone-urilor. Si Maxcell - companie  chinezeasca de la care am mai testat un produs.


Handsfree Maxcell


Casti cu microfon in stilul celori  de la Apple iPhone, sau de la Huawei P8, sunet nu se compara este destul de slab, castile iti cad frecvent din urechi, la 14.. cred (nu mai stiu exact pretul) la ce te astepti, basul  e aproape inexistent. Castile cad frecvent din urechi, nu  iti astupa  timpanul si mai auzi si ce se intampla pe strada, afara si asta cred  ca e un atu pentru ca cele in-ear iti astuupa timpanul si daca nu  esti atent dai peste cineva sau da o masina peste tine.   Cablul care face legatura cu jack-ul de 3, 5 mm este plat. 

De bas ce sa zic,  este slabaproape inexistent, sunetul este incet si cu volumul la maxim tot incet se aude. Butoanele pentru volum functioneaza OK, in schimb cel  ON/OFF nu prea functioneaza OK. Casti In-Ear Tellur Fantasy Zip Line Negru tll162081 (handsfree)

Castile audio Tellur sunt perfecte pentru a asculta muzica preferata de pe telefonul mobil, avand in acelasi timp un design modern. Varietatea de culori le fac sa fie un accesoriu la moda care poate fi usor asortat oricarei tinute.

Tip:Stereo
Caracteristici:
Conector: Jack 3.5 mm
Frecventa: 20-20000 Hz
Impedanta; 16 Ω
Lungime cablu: 1.2 m
Microfon
Sensibilitate: 105 +/- 3 dB


Handsfree-ul mai este disponibil si in culorile - Albastru
                                                                          - Galben 
                                                                          - Portocaliu
                                                                          - Roz 
                                                                          - Albastru

Casca este din Aluminiu, firele sunt imbracate in material textil (ceea ce il face mai rezistent) si partea de deasupra microfonului cablul este se transforma in fermoar (pe cablu sunt pusi dinti e fermoar)
Aluminiul din care sunt alcatuite  castile si firul fermoar sunt foarte de calitate ok, la prima vedere nu arata a produs ieftin, de 15 lei. Basul uneori  e prea puternic  si  uneori pune in umbra celelalte sunete. Im
i plac castile care au bas puternic,nu  trebuie sa ai volumul la maxim ppentru ca se aude  prea tare. Casca arata premiu dar sunetul lasa de dorit, oricum e putin superior fata de cel de la castile cu microfon Maxcell, basul pentru  mine cel putin este un punct forte.

Eu  am ales varianta neagra, pentru ca se potriveste la orice tinuta  :)Cablu date Serioux MovCablu date Serioux Mov

Cablu date Serioux, MicroUSB – USB, cablu acoperit cu nylon, rezistent la uzura, port USB. dual, poate fi folosit indiferent de pozitia lui, culoare mov, lungime 1M
An de ceva vreme acest cablu, il flosesc  cu acumulatorul telefonului pentru a imi incarca telefonul (e al saseleea cblu pe care il schimb), cand a aparut era cam 50  lei, nu dadeam eu atat un cablu, l-a, gasit la 13 lei. Trebuie sa recunosc ca nu am mai vazut  o mufa USB asa fara partea metalica sa il  acopere, este chiar ingenios - indiferent cu ce parte a USB-ului il bag cablul se conecteaza. Naylonul ii comfera cablului un strop de durabilitate, capetele  (unde vin mufele sunt acoperite de o tinichea (sub e plastic). Pana acum pot spune ca nu am ce sa ii reprosez cablului.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -