Posted by : Bogdan Ciochina sâmbătă, 21 octombrie 2017

Nu prea am o experienta placuta cu produsele Hama, am o baterie externa de la ei de care nu-s prea incantat.  
Am utilizat in trecut carduri microSD de la ei si nu prea sunt ok, aceeas problema si cu USB stick-urile nu scriu la viteza care scrie pe ambalaj :(. Chinezarii ieftie de proasta calitate vandute la suprapret  sub o firma nemteasca :(. Poate cardurile microSD de clasa 10 sunt mai ok?
 Vruiam sa-l incerc de ceva vreme,  dar nu am vrut sa-l cumpar, dar cum nu am avut unde sa-l testez m-am gandit sa-l cumpar.


In fine :) cumparai inca un mouse wifi Mouse wireless Hama AM-8000, Negru, la prima impresie arata ok.... are un plastic cam slabut, nu cred sa reziste la prea multe cazaturi ca mosue-ul meu de la Selecline. Inteleg de ce produsul este la reduceri in unele magazine, nu face 20,  30 si ceva de lei.

In descrierea celor de la emag a produsului scrie ca are Tehnologie Smart-Link pentru configurare usoara, un alt mod de a spune BAGA USB-UL SI GATA, dar  chipurile sa-l vanda Hama a inventat o tehnologie 'noua' care deja exista de ani buni.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Rezolutie (dpi) 1200
Butoane/rotite 3
Interfata mouse Wireless
Tehnologie Fara fir
Senzor Optic
Interfata receiver USB
Culoare Negru

Dimensiuni (D x H x W mm) 105 x 32 x 55

Pe bune hama nu puteati sa puneti un buton de on/off (pornit/oprit), daca uit sa inchid celalalt mouse si din pacate cam asta am patit :(. a trebut sa resetez si sa inchid celalalt mouse, sa deconectez
  pentru ca  se incurcasera reciver-ele de la  mouse-uri.

Pe bune Hama,  ma asteptam la mai mult de la voi?!

Sincer mouse-ul de la Selecline chit  ca  e un rebrand ordinar este realizat din materiale mai bune si are dpi-ul mai mare (1600- reglabil) fata de cel de 1200 de la Hama.

Deci, un mouse decent, de calitate cam indoielnica, de banii pe care ii dai pe el gasesti altceva mai bun. Dar daca vrei sa-l cumperi ca e HAMA..................., acum depinde de preferinte, prefer o rebrand-uire romaneasca (Myria, Akyta, Tehsino, etc.), europeana (Canyon, Quer etc.) sau chiar chinezaria decat mouse-ul asta.

 De comportatm se comporta ok dar sa nu il trantesti.

Momentan se comporta ok 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -