Posted by : Bogdan Ciochina marți, 9 decembrie 2014


Probabil ca multi dintre voi ati auzit sau chiar ati utilizat Ghostery in browser-ele desktop, (pentru mine chiar este noutate) aceasta este disponibil si sub forma de plugins pentru browser-ele, Firefox, Chrome, Opera, Safari, pentru iOS sau chiar pentru browser-ul Firefox pentru Android.


Ghostery Inc. a lansat browser-ul Ghostery Privacy Browse, o aplicatie, pentru dispozitivele mobile cu Android. Ghostery Privacy Browser pentru Android este un browser full-featured, independent ca si functionalitate de plugin-ul pentru browser-ele web.



Ghostery Privacy Browser blocheaza trakere si alte elemente pe site-urile pe care le vizitati si este usor de utilizat siconfigurat.Dupa instalarea browser-ului Ghostery pe dispozitivele mobile cu Android, sunt necesare cateva permisiuni pentru a functiona si nici una dintre aceste permisiuni nu va urmai utilizatorii, potrivit companiei.
Ghostery Privacy Browser poate fi instalat pe dispozitivele mobile cu Android 4.0.3 sau o versiune ulterioara, de asemenea, compania va sustine in continuare si add-on-ul pentru Firefox pentru Android.

Sursa: ionas2

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -