Posted by : Bogdan Ciochina marți, 7 iulie 2015


Vodafone  a lanseat smartphone-ul  Vodafone Smart Ultra 6 spre sfarsitul lunii iunie, pe care l-au introdus si  pe piata din Romania. Telefonul este facut de chinezii de la ZTE. ZTE mai sunt cunoscut ca facand modemuri USB ( le gasesti la Telekom, Vodafone Digi), tablete si smartphone-uri.
Vodafone Smart Ultra 6 vine cu un display de 5,5 inch cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli, procesor octa core Snapdragon MSM8939, 2 GB de RAM, disponibil in versiuni cu 8 GB si 16 Gb spatiu de stocare intern cu posibilitate de extindere de pana la 128 GB cu un MicroSD.
Design-u (aspectul) nu vine cu ceva inovator, bateria este integrata in carcasa de aluminiu, aduce a iPhone 6 . Acesta are o camera de 13 megapixeli si una frontala de 5 megapixeli, baterie cu o capacitate de 3000 mAh, conectivitate 4G, Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.0 si ruleaza versiune de Android 5.0.2 Lollipop. 


Smartphone-ul Vodafone Smart Ultra 6 are un pret fara abonament de 189€, iar la abonamentul recomandat RED 25, smartphone-ul are un pret de 1€.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -