Posted by : Bogdan Ciochina joi, 13 iunie 2019

WPS Office fostul Kingsoft Office.
Initia vroiam sa scriu un sa fac un articol unde sa scriufiecare noutatde din WPS 2019,  dar m-am hotarat sa scriu despre noutatile pe care le-am observat.
Dupa tot scandalul cu Huawei si Google (China vs. SUA), cei de la WPS Office a primit  o actualizare (un update) de la versiunea 2016 la versiunea 2019.
Intre versiunile gratuite de Office, Libre Office, Open Office si celelalte versiuni de Office gratuite, WPS este ceamai aproape de Microsoft Office.
(pozele sunt realizate de mine)

Pe langa functia de Cloud pentru care sigur trebuie sa platesti aceasta suita Office are un redesign mai smooth (aspect mai fluid), tot nu pot scapa de reclame in  versiunea gratuita, care ma obliga sa trec la versiune cu plata, sau imi apar tot felul de stiri (trebuie si chinezii astia sa daca bani din ceva).
Este compatibil cu cele mai noi formate de fisiere Microsoft Office. Va deschide cu usurinţă, scrie şi citeste documente create cu Microsoft Office (doc,.. docx,. xls,. xlsx,. ppt,. pptx, etc si poate salva ca cel mai nou format. docx,. xlsx,. pptx. ), precum si o varietate larga de alte formate. Ce nu are fata de versiune gratuita, este legat de aranjatul in pagina, nu stiu daca versiunea Premium (cu plata) a rezolvat asta.
Vad ca la sectiunea download de la WPS pe site mai au si versiune din 2016 disponibila, pe langa cea actuala (2019).

O chestie misto, ce nu am vazut la alte versiuni de Office, este ca are cititor PDF si nu mai este necesar sa instalezi Adobe Reader mereu ca sa citesti fisiere PDF.

Pentru a descarca programul accesati https://www.wps.com/.

Acest soft este disponibil pentru: windows, Linux, Mac OS, Android si iOS.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -