Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 17 aprilie 2020

Am smatwatch-ul Myria My9513, de 2 ani aproape si tot nu i-am facut un articol pe blog :)), acesta este un rebrand de la modelul celor de la Digilink DW 019 pro, mai este vandut si de o alta marca chinezeasca, Bakeey Kaload, Digilink (compania producatoare)

I-am facut si un asa-zis review pe YouTube, care din cate stiu e singura la acest  ceas rebrand-uit de Myria, Meniul este tradus in romana si optimizat de cei de la Myria (si-au pus logo-ul nu doar pe ceas ci si cand pornesti ceasul, inclusiv la optiunea despre il vede ca ceas My9513m inclusikv telefonul il vede ca My9513, unele rebrand-uri de la E-boda cand le conectezi la telefon apar sub denumirea modelului original

Caracteristici generale

Sistem de operare compatbilAndroid, iOS
Material corpMetal

Caracteristici tehnice

Tip ecranIPS
ProcesorMTK2502D ARM7
SenzoriPedometru
Rezolutie ecran240 x 240
FunctiiAlarma, Apeluri telefonice, Calculator, Calendar, Ceas, Cronometru, Difuzor, E-mail, Mesagerie, Microfon, Notificari, Sincronizare cu agenda telefonului, Sincronizare cu istoricul apelurilor telefonice, Sincronizare cu mesajele din telefon
Frecventa procesor260 MHz
Activitate monitorizataAtentionare stare sedentara, Calorii arse, Monitor sedentar, Monitorizare somn, Pasi, Monitorizare ritm cardiac
Memorie RAM32 MB
Memorie interna32 MB
Capacitate baterie230mAh
Autonomie120 ore

Conectivitate

BluetoothDa
GPSNu
Suport SIMNu

Garantie

Garantie comerciala24 luni
Garantie de conformitate24 luni

Altele

Culoare carcasaNegru
Greutate (g)58
Dimensiuni48.9 x 41.2 x 10.9 mm
Culoare brataraNegru

















































































Ritmul cardiac deobicei il masoara ok......, mai da si eronat,, dar da si exact, l-am comparat cu un tensiometru digital,  printre putinele smartwatch-uri care mi-au placut si le-am purtat zilnic. Il port si acum dar mai mult port ceasuri (digitale, clasice cu baterie).


Bateria tine cam 1 zi, asta daca nu setezi monitorizarea cardiaca zilnica si dai luminozitatea mai mica.


Sistemul de operare, din cate stiu este LinkIt OS. Are ceva similarotati cu Nucleus OS, dar este mai fluid. Spre deosebire de Nucleus care uneori nu raspunde comenzilor de la un  touchscreen.








Il utilizez cu drag, chiar si acum. Spre deosebire de E-boda Smart Time 350 care are aceleas functii, dar are Nucleus OS, care functioneaza cam naspa. Ca design, ceasul este sport, avand dimensiuni de (L x A x I cm) 4.89 x 4.12 x 1.09, ceea ce il face sa nu para prea mare, pe o mana mai subtire, spre desebire de Smart Time 350, parca as avea un dreptunghi cu monitor pe maini :)))).




Ceasul este facut mai cu gust. Aingurul dezavantaj este ca bateria tine 1 zi si ceva, asta cu luminozitatea mai scazuta si neconectat la smartphone, cu monitorizarea cardiaca continua oprita.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -