Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 27 martie 2015


Doua programe care te ajuta sa dezinstalezi aplicatii. De iObit uninstaller stiu ca e bun, lam mai avut  instalat, e mai bun decat aplicatia de dezinstalat din Control Panel. Este un instrument gratuit care va permite sa dezinstalati programe nedorite si urmele lasate de acestea dupa dezinstalare.

(Imaginile sunt dinante sa redenumesc blog-ul, deaia apare 980 v.2.0)

Uninstaller clasifica programele instalate pe categorii, cum ar fi, toate programele, recent instalate, programe mari, rar folosite sau actualizati Windows, de asemenea, acesta va permite sa dezinstaltati si plugin-uri sau bare de instrumente din browsere.                    

Ce m-a atras sa-l folosesc este optiundea de dezinstalare a aplicatiilor din interfata METRO si interfata care este extrem de simpla.

Interfata aplicatiei a fost imbunatatita, si ofera cele trei categorii principale, Programs, Toolbars&Plug-ins si Win8 App, urmate de subcategorii care ofera un mediu drop down.
O caracteristica interesanta este in capacitatea de a elimina un plug-in dintr-un singur browser si sa fie activ in celelalte browsere, in cazul in care aces plug-in este instalat pe mai multe browsere.
IObit Uninstaller este compatibil cu sistemele de operare Windows 2000, Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1.                                                 


Advanced Uninstaller (mai  bine ii ziceau   Uninstaller  All-in-one)            


Un mare minus care il are, este interfata conplicata, vrea sa para gen interfata METRO, cu  toate meniurile ei, dar nu reuseste decat sa iti dea o mare bataie de cap. Programul are o multime de subprograme inutile, parerea mea, gen registry  optimizer, file shredder, etc, pe langa optiunea d dezinstalare, Advanced Uninstaller  are o chestie ca si iObit Uninstaller, dupa ce dezinstalezi o aplicatie cu el, iti curata si resturile ramase in windows dupa dezinstalare. Aplicatia mi-a creat un enorm disconfort deoare ce se blocheaza (sper ca e ceva de moment).

Sincer  mai bine recomand IObit ninstaller si Revo Uninstaller   decat chestia asta, Advanced  Uninstaller. 

Puteti descarca iObit Uninstaller accescand aici
Puteti descarca aplicatia Advanced Uninstaller accesand aici                  

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -