Posted by : Bogdan Ciochina duminică, 15 martie 2015


Zemana AntiLogger Free este o aplicatie Anti Keylogger gratuita, singura aplicatie a lor free (gratuita). Aplicatia are ceva lipsuri, acestea fiind prezente in versiune cu plata.



Keylogger-ele pot fi de la cele mai simple, usor depistabile pana la cele mai complexe, foarte greu de identificat. Deasemenea acestea pot exista in doua forme, software sau hardware.


 Indiferent ca sunt software sau hardware scopul acestor Keyloggere este sa colecteze datele si informatiile folosite de utilizator ca mai apoi sa le trimita pe un server sau pe o adresa de email ce apartine persoanei care l-a implantat in calculatorul vostru.

Cel mai renumit soft care ne protejeaza impotriva infectiilor de tip keylogger este Zemana AntiLogger. Pe site-ul oficial Zemana vom gasi disponibile pentru download atat versiunea gratuita Zemana AntiLogger Free cat si versiunea comerciala Zemana AntiLogger.


E de admirat totusi ca si cei de la Zemana au ceva gratuit, desii te obliga oarecum sa le cumper produsul pentru ca versiunea free nu-ti ofera multe.

Zemana AntiLogger Free doar va cripta intrarile de la tastatura astfel incat acestea sa nu poata fi interceptate/inregistrate de eventuale keyloggere implantate in calculatorul nostru.
Versiunea comerciala Zemana AntiLogger ofera o protectie mai ridicata si in afara de faptul ca va cripta intrarile de la tastatura mai are si capabilitatile de a depista si bloca un keylogger, ofera diferite straturi de protectie precum protectia platilor online, protectie impotriva screenshot-urilor, protectia informatiilor din clipboard, protejarea microfonului si a webcamului, protectie impotriva intruziunilor.


Pentu a-l descarca acccesati aici

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -