Posted by : Bogdan Ciochina duminică, 24 mai 2015


Am realizat un top al antivirusilor gartuiti,unii utilizati si de mine, ceilalti au  fost adaugati in urma reactiilor ale tester-ilor dupa YouTube si comentariilor dupa blog-uri de specialitate.


Antivirus gratuit / lista completa

360-ts360 Total Security/  360 Total Security Essential
360 Total Security – antivirus gratuit de la Qihoo 360. Protectia proactiva si 5 motoare de scanare: Avira si Bitdefender, proactiv QVM II si in cloud 360 Cloud, precum si System Repair pentru restaurarea sistemului.

avira2015Avira Free Antivirus 
Avira Free Antivirus – antivirus gratuit, antispyware si antirootkit cu protectia in cloud Avira Protection Cloud. In timp real protejeaza calculatorul de programe periculoase si permite administrarea Windows Firewall. Te aduc la disperare reccramele prim care te oblica ssa le cumperi prodsul.
baiduBaidu Antivirus 2015
Baidu Antivirus – antivirus gratuit cu motoare Baidu, Avira Antivirus si motor de detectie in cloud Baidu Cloud Security. Produsul include antiphishing, blocarea descarcarilor malware, anti-keylogger si protectia proactiva HIPS. Un el de  Avira Premium gratuit, antivirusul este foarte lite, aproape c catunci cand il pui sa scaneze, daca nu vezi in bara de meniu icoana cu Baidu, uiti de el. Un antivirus bun facut de chinezi.

new_pandaPanda Free Antivirus
Panda Free Antivirus – antivirus gratuit cu tehnologii cloud si analiza comportamentala. Protejeaza calculatorul impotriva site-urilor de tip phishing si descarcari ”drive-by”.
proactiva HISP si blocarea comportamentala, mediu virtual – sandbox.
cis_main Comodo Internet Security Premium
Trebuia sa il pun in locul lui Baidu, dar pentru ca nu este asa lite, mananca ceva esurs. Pentru a rula acest antivirus si sa nu-ti afecteze  modul cum ruleaza alte aplicatii. Mie pe un AMD Dual Core cu 4 GB RAM, nu ma lasa sa rulez alte aplicatii, s-au rulau cu incetinitorul. Comodo Internet Security – suita completa de securitate. Protejeaza impotriva virusilor si atacurilor de pe Internet, include antivirus si antispyware, firewall, modul de protectie. Pentrru solutia ccompleta Pro trebuie sa platiti.

Ad-Aware Free Antivirus – antivirus gratuit de la compania Lawasoft, protejeaza sistemul in timp real de virusi, spyware, rootkits, keylogger si alte tipuri de amenintari. Ad-Aware FREE foloseste modul euristic, are planificator, precum si incarca constant actualizarile.

Testati de mine
_________________________________________________________________________________
SecureAPlusSecureAPlus Freemium
SecureAPlus Freemium include lista alba a aplicatiilor cu verificarea in cloud si antivirus pe baza motorului de detectie ClamAV pentru a proteja PC-ul impotriva amenintarilor cunoscute si necunoscute. Compatibil cu alte programe antivirus, oferind un nivel suplimentar de securitate.Nu stiu ce sa zic de moror
TencentTencent PC Manager
Tencent PC Manager – antivirus gratuit cu protectia in cloud. Utilizeaza motoare antivirus Tencent si Avira. Protejeaza impotriva site-urilor malitioase si de tip phishing. Mi se pare un alt prrodus chinezesc care promitator.

avgAVG AntiVirus FREE 2015 
AVG AntiVirus FREE 2015 – antivirus gratuit. Ofera protectia de baza impotriva virusilor, troieni, spyware si altor programe periculoase. Include suport pentru Windows 8.1 si serviciu cloud pentru reputatia fisierelor. Ca si avira te dispera cu reclamele sa le cumperi versiuneacompleta a antivirusului.



microsoftMicrosoft Security Essentials 
Microsoft Security Essentials – antivirus gratut pentru protectia de baza a calculatorului de virusi, viermi, troieni, spyware. Securitate imbunatatita, performanta maxima si integrarea cu Windows Firewall. Se bazeaza pea mult pe semnaturi si nu are protectia proactiva HIPS.
bitdefenderBitdefender Antivirus Free Edition 
Bitdefender Antivirus Free Edition – antivirus gratuit, simplu si usor de utilizat. Protectia in timp real, control activ, tehnologii proactive si scanarea traficului HTTP pentru a proteja de site-uri de tip phishing.Desi e romanesc nu am incredere ceel putin in produsul free, am retineri, poate dupa ceva ani o sa imi doveddeasca contrariul.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -