Posted by : Bogdan Ciochina miercuri, 20 mai 2015



StudioLine Photo Basic est un editor foto gratuit, programulvine cu o versiune trial de 30 de zile, apoi tot ce trebuie sa faceti ca sa-l utilizat este complectati aici pentru a primii o licenta gratuita, pentru uz personal (non-comercial).

Acesta contine multe functii pentru editarea si modificarea fotografiilor, poate adauga efecte foto speciale, le poate roti sau decupa, corecteaza efectul ochilor rosiii, modifica culorile pentru ca imaginile sa fie perfecte. 
Cu  acest soft poti realiza mici filmulete din fotografiile tale, slide show-uri pe care le poti scrie pe un CD, le poti trimite pe email sau le poti publica pe internet.

Folosind aplicatia Geo Explorer fiecare poza va contine informatii despre locatia unde a fost realizata. Aceste informatii de localizare geografia a fotografiilor pot fi trasferate pe Google Earth si astfel poti vedea locatia si fotografia pe harta.

Albumele online vor putea fi acesate deprietenii tai sau de tine, vei pute descarca fotografiile sau le vei putea pribnta foarte eusor.



Il puteti descarca accesand http://www.studioline.net/?Language=EN&File=SingleFile/StudioLine_PB4_Setup.exe 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -