Posted by : Bogdan Ciochina marți, 19 mai 2015


Ultra Adware Killer este o aplicatie ce sterge programele nedorite din calculator (infectiile adware), programele acelea care  se instaleaza, fara voia voastra. Infectiile adware vin deobicei sub forma  unor toolbar-uri, cand instalezi in prgram (indicat este sa debifati optiunea de instalare a toolbar-ului). Aceste pot sa fie chiar inofensive uneori, dar va pot afecta ulterior performantele calculatorului dumneavastra.


Ultra Adware Killer scaneaza toate fisierele computerului si elimina toolbar-urile din browser, ad-onurile, plugin-urile, aplicatiile care va schimba pagina de start (multa lume ignora optiunea de schimbare a paginii de start, atunci cand instaleaza un program si se trezesc ca in loc de Google.ro apare Ask.com sau altceva) din browser sau motorul de cautare. 


Ultra Adware Killer poate reseta si preferintele din browserele Chrome si Firefox.

Acest soft face parte din programul premium UVK - Ultra Virus killer, care pare un program A.I.O (All In One) avand mai multe motoare antivirus, plus multe alte aplicatii. Versiunile acestui soft costa 50, respectiv 30 de dolari. 


Dar noi nu vorbim despre asta, ci despre Ultra Adware Killer, care este gratuit si poate fii descarcat in versiune de 32 si 64 de biti de aici


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -