Posted by : Bogdan Ciochina luni, 24 aprilie 2017

Acu 2 zile mi-am schimbat smartwatch-ul, celuilalt DZ 09  i s-a rupt brtatra si deja m-am saturat sa i-o schimb, de asta patesti daca nu te documentezi bine  :P.  Acum in Auchan un DZ 09 e vreo 70 lei si cred ca o sa mai scada, am impresia ca le-au ramas pe stoc multe.  Nu am luat in serios cand ziceau multi pe YouTube sau pe forumuri ca li se rupe bratara repede, am zis ca poate au avut ghinion.



Am achizitionat un smartwch T300 sau cu mai e redenumit  T300/iWearDigital A1/E-Boda Smart Time 300, l-a E-boda are inca o varianta Smart Time 310 cu ceva actualizari de soft minore si limba romana. Practic ceasul e o replica a Apple Watch-ului, dar vandute sub mai multe marci in Europa si continentul American.


Cateva caracteristici ale ceasului: agenda telefonica proprie cu pana la 500 de numere, apelarea si convorbire direct din smartwatch, afiseaza diverse notificari si mesajele SMS, afiseaza istoricul apelurilor, cand este conectat la smartphone se poate folosi pentru a controla camera foto de la distanta, redare fisiere audio, monitorizeaza somnul prin intermediul aplicatiei, memento sedentar, alarma, cronometru, prin intermediul functiei pedometru acesta indica pasii realizati, afiseaza calendarul, functie anti-pierdere.
Bratara e dintr-un silicon cauciucah hipoalergenic, nu are telescoape, bratara intra direc in ceas (ca la Apple Watch)

Tip:SmartWatch
Slot SIM:Da
Model Procesor:MTK6261
Camera:0.3 Mp pentru inregistrare video
Dimensiune Display (inches):1.54
Rezolutie (pixeli):240*240
Tehnologie display:TFT LCD
Bluetooth:3.0
Tip baterie:
Li-Polymer 380 mAh
Timp convorbire: 4-5 ore
Timp Stand By: 180 ore
Dimensiuni (W x D x H mm):43.5*40*11.8 (mm)
Greutate (g):75g
Culoare:Curea alba+corp silver
Caracteristici:
Suporta card microSD de maxim 32GB
Port: Mini USB
Format poze: JPEG, GIF, BMP, PNG
Format muzica:  MP3, WAV
Format video: MP4
Altele:
Microfon + difuzor.SIM Card
GSM 850/900/1800/1900 MHz
Material : metal + silicon







































Ceasul e foarte comod cand il porti la mana, nu as da 199 de lei cat cere E-boda pentru versiunile lor Smart Time 300 si 310, 310 e practic acelas produs cu soft-ul actualizat, 120 cat e la e-mag sau in alte parti, da. De ce sa dau 199, doar ca scrie numele unei firme ce 'produce' ceasasul?

Raman tot la ideea ca de ce as cumpara un Smartwach de la firme de renume ca Samsung, LG, etc., doar ca au o memorie interna mai mare sau pentru 3G, nu o sa stau pe net pe un ecran asa mic? Sunt multumit de cele pe care le am U8  Watch (cel adus de Myria), OXO Smartwatch (alt rebrand de la  U8).

In concluzie, ceasul este o replica de la Apple Watch, cu posibilitatea de a introduce o cartela sim pentru a-l pute folosi pe post de telefon si slot de card microSD, dar fara posibilitatea de a-ti monitoriza ritmul cardiac si fara display din safir. Materialele folosite sunt de calitate foarte buna, sunt multumit de el.

{ 5 comentarii... read them below or Comment }

  1. Era bine daca aveam de unde sa descarcam softul pentru el dar din pacate nu avem...dupa o zi de la cumparare nu mai functioneaza touch-ul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai incercat sa îl resetezi sau sa îi faci update cu aplicația mediatek smartphone, o găsești în magazin play

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu nu am incrercat nu pot accesa comenzile sa il pot conecta la telefon! am incercat cu mai multe softuri de pe net dar nimic, garantia nu o mai am din pacate si nici nu gasesc unde sa i-l duc la service!
      multumesc de raspuns

      Ștergere
  3. Sjngura solutje ar fi sa i-mj dea cineva care are un ceas la fel softul lui sau sa cumpar inca unul si sa transfer softul. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai versiunea de la eboda/myria, la eboda pe site, gasesti softu pt rescrierea ceasului

      Ștergere

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -