Posted by : Bogdan Ciochina duminică, 13 august 2017

Poza luata de pe site-ul Auchan Franta

Recent am avut placerea sa testez niate casti cu bluetooth 4.0, de la marca Inexive :). Casti over-ear, acestea vin in pachet cu un cablu microUSB pentru incarcare si un cablu jack-jack 3,5 mm la ambele capete, daca ti se duce bateria sau preferi castile cu fir. Sunetul spre mirarea mea este clar, cu un bas bun, aceste au si un sistem de reducerea zgomotului -noise cancellation-  (butonul ANR), chiar daca are aceasta functie sunetul se 'scurge' afara, cat dai volumul mai tare poate sa devina usor deranjnt pentru cei din jur (asta daca ai conectate castile la PC sau laptop, se aue si cand dai volumul la maximum la telefon, dar nu e chiar asa deranjant), butonul de deasupra este butonul multimedia, cu el poti conecta telefonul, laptop-ul, tableta prin  bluetooth si funcționează si ca buton de pornire/oprite bluetooth de deasupra ANR este pentri aprindere si play/pase.
Poza realizata de mine.

Poza luata de pe site-ul Auchan FrantButoanele <, > sun pentru voum si pue varf in varf dau X-ul  de la Inexive :).
Poza luata de pe site-ul Auchan Franta

Spre mirarea mea castile au mecanismul de ajustare prntru marime capului   si aluminiu cu un policarbonat mat.

Poza luata de pe site-ul Auchan Franta
Si sistemul de indoire a castilor este son metal, chestiile de le vedeti in imaginea de mai sus portocalii, la casca pe care am testat-o erau gri dintr-un aluminiu.  Avantajul castii este ca este pliabia si poti pune usor in bagaj fara  sa te temi ca se rupe.
Castile au o frecventa de 20 de Hz, si sunetul aunge pana la 20 de decibeli.

Bateria este de 3,7 V si 360 mAh, aceasta ar trebuii sa aiba o durata  de viata de pana la 6 h.
IMPUT USB de 5V si 500 mAh



Pozele de mai sus sunt realizate de mine.

Materialul ce inconjoara bpxele este facut dintr-un vinilin de destul de buna calutaten din acelas material este invelita coroana (chestia aia care uneste castile). As vrea eu sa fie piele dar la pretul asta :))))))))))) de la 100 lei redus la 50 lei si apoi re-reduse ultimele bucati la 30 lei. La banii astia cce pretentii sa am sa fie piele cand o casca cu captusala de piele e de la 600 lei in sus.
Pozele de la Auchan franta sunt ale produsului original, cel mai peobabil realizate de chinezi. Sunt sigur ca aceasta casca este facuta in Shenzhen, China si cei de la Auchan/Inexive si-au pus sigla si au schimbat semnele butoanrelor, nu am reusit sa dau inca de firma ODM producatoare desii pe site-urile de chinezarii o gasiti. In prezent e la reducere la Auchan Craiovita cu pretul de 30 lei, sincer chiar mmerita banii la pretul asta.

{ 5 comentarii... read them below or Comment }

  1. Am luat doua, din care una am facut-o cadou. Bune, foarte bune chiar la pretul asta. Bateria tine surprinzator de mult, se aude clar, bass-ul e mai mult decit acceptabil. Vestea proasta e ca... s-a terminat promotia si 110 lei nu cred ca merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma suparam daca le faceau 89 sau ceva de genu dupa reducere :) acum sa fim seriosi multi au cumparat ca era 30 lei, apropo asta a fost a doua reducere inainte a fost 50 :P

      Ștergere
    2. Casti Inexive Bluetooth 4.0 - 07694/Ma-200-A >>>>> Download Now

      >>>>> Download Full

      Casti Inexive Bluetooth 4.0 - 07694/Ma-200-A >>>>> Download LINK

      >>>>> Download Now

      Casti Inexive Bluetooth 4.0 - 07694/Ma-200-A >>>>> Download Full

      >>>>> Download LINK AC

      Ștergere
  2. La telefonul meu am Dolby Atmos la difuzoare si imi amplifica volumul si basul, bine acum depinde si de ce gen muzical ascult. Merita, avand in vedere ca am vazut casti bluetooth asemanatoare de brand mai renumit ce se auzeau nasol rau si cu un pret care ajungea cam 200, 200 si ceva. Acum depinde. Am mai cumparat produse de la marcile Auchanului, am mai scris pe blog, mouse wifi si baterie de la selecline, cablu microusb tot de la selecline, singura problema am avut la produsele qilive, mi se pare ca au pretul umflat si unele sunt de calitate slaba, am avut casti si handsfree de la qilive si in cam nici o luna nu mai auzeam nimic sau se auzea intrerupt

    RăspundețiȘtergere
  3. Casti Inexive Bluetooth 4.0 - 07694/Ma-200-A >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Casti Inexive Bluetooth 4.0 - 07694/Ma-200-A >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Casti Inexive Bluetooth 4.0 - 07694/Ma-200-A >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK CR

    RăspundețiȘtergere

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -