Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 9 octombrie 2015

Din ce in ce mai multe distributii de Linux seamana cu Windows pentru a face migratia utilizatorilor de Windows pe Linux.

Dupa cum spune si titlul Cotton OS - o distributie de Linux ce seamana Izbitor de mult cu Windows 8. Aceasta distributie de Linux ca si cea precedenta sunt bazate pe Xubuntu (care este bazat pe Ubuntu). Cotton OS poate fi instalat si pe PC-uri mai vechi.

Acesta ca mai toate distributiile de Linux vine cu o suita de programee utie ca, WPS OfficeGeogebraFreeCADBlenderInkscapeKdenliveXnViewMPSimpleScreenRecorderTeamviewerTux PaintCelestiaGComprisiTALCWine - Patched for D3DVirtualbox 4.3.


Pentru a-l inscriptiona puteti utiliza CD Burner XP, ImgBurn (daca vreti sa-l puneti pe un DVD) sau Rufus (pentru a-l pune pe un Stick USB).

Cei care doresc sa testeze aceasta distributie de Linux vor fi nevoiti sa introduca username: root si parola: toor (user / resu).
Puteti descarca Cotton OS accesand http://oe8007.wix.com/cotton

{ 2 comentarii... read them below or Comment }

  1. De unde se poate descărca ,în mod corect, normal, acest sistem de operare ,Coton OS Linux ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Link-ul furnizat in site este site-ul oficial sau de aici https://sourceforge.net/projects/lscotton/files/

    RăspundețiȘtergere

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -