Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 30 octombrie 2015

Americanii de la Google vor sa introduca un nou sistem de operare care sa fie bazat pe Android si Chrome OS. Unul este pentru telefoanetablete si ceasuri, iar celalalt pentru laptop-uri. Ei doresc sa fuzioneze cele doua sisteme de operare. Google vrea ca aplicatiile de pe telefoane sa ruleze si pe laptop-uri, reusind o unificare completa. Parca ceva in genul Microsoft, nu?  Acestia doresc ca noul sistem de operare sa aibe un punct comun si anume Play Store va fi comun pe toate device-urile, si o data cu aceasta schimbare, Chrome OS va avea o alta denumire, si probabil se va renunta de tot la acest OS in viitorul nu prea indepartat.
Macar de l-ar face sigur, nu ca sistemul  Android  pe care daca nul optimizezi se blocheaza ca naiba. Pana in 2017 cand o sa aiba premiera acest hibrid format din Chrome OS si Android mai avem de asteptat.
As prefera mai degraba sa vina cu un  sistem de operare original, daca nu se poate 100%  macar acolo un 80% , Nu-mi surade noua lor gaselnita de a peteci 2 sisteme de operare si astfel sa faca un Frankenstein de operare :)))).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -