Posted by : Bogdan Ciochina marți, 27 octombrie 2015

Se pare ca la cateva luni de la aparitia primului router dela Google, acestia au lansat o versiune usor upgrad-ata, producatorul acestei versiuni este produsa de Asta, asta pentru cei care ziceau ca TP-Link nu este o firma suficient de cunoscuta si buna. Design-ul (aspectul) router-ului este relativ acelas ca al versiunii anterioare.

Google vrea ca router-ul sa fie amplasat intr-o zona deschisa pentru a emite un semnal cat mai bun. Insa este greu ca un router sa fie amplasat random (la inntamplare) in casa, mai ales cand ai atatea fire legate la el. Ca dotari nu  difera cu mult de prima varianta, accesta este cu 20 de dolari mai scump fata de prima varianta de  OnHub.

Una din noile functii permite utilizatorului sa seteze un device ca fiind prioritar in fata celorlalte. De asemenea, router-ul va trimite semnal catre device-ul sau device-urile conectate intr-un mod inteligent. Gratie numeroaselor antene, semnalul va fi trimis folosind cele mai apropiate antene de respectivul device.

Ca specificatii regasim clasica mufa LAN, porturi USB 3.0, suportul pentru Wi-Fi pe 5GHz inclusiv AC. Este cu 20 de dolari mai scump decat primul model, adica 220 de dolari, insa diferenta nu este atat de mare incat sa nu merite.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -