Posted by : Bogdan Ciochina sâmbătă, 24 octombrie 2015

Despre ceasul celor de la Vector stiam de ceva vreme, stiam si ca este cautat mai mult in SUA si Marea Britanie si este ceva mai scump decat cel de la Evolio (nu este ODM), este realizat dim materiale de calitate, asta din cate am auzit, nu  zic ca cele chinezesti sunt toate dinn materiale indoielnice.
Un smartwatch proiectat in Bucuresti si asamblat in China si sistem de operare tot romanesc.

Daca vizitati  site-ul Vector Watch  veti observa ca producatorul are sediul in Regatul Unit. Cu toate acestea, romanii sunt cei care au pus bazele noului brand. Compania Vector este fondata de catre trei romani, Dan Tudose, Andrei Pitis si Irina Alexandru, si a atras sprijinul financiar al antreprenorului Radu Georgescu, fiind condusa de catre Joe Santana, fost director in cadrul Timex Group.
Cei de la Vector se lauda ca bateria acestui device o sa tina 30 de zile (wow, nu o sa vezi ale modele cu o durata de viata asa mare). Ceasul se mai lauda ca este compatibil cu dispozitivele cu Android, iOS si Windows Phone.

Ceasil Vector are un design de ceas clasic, si este disponibil in 2 modele Meridian si Luna, care sunt disponibile in 12 variante care implica mai multe culori, materiale pentru ceasul efectiv şi bratara inclusa. Toate modelele sunt impartite  in categorii precum Contemporary, Classic si Performance.


Pretul este de 299 de euro Meridian si 499 de euro Luna, cel rotund. 



{ 2 comentarii... read them below or Comment }

  1. Eu mi-am cumparat ceas de pe www.brasty.ro si sunt foarte multumit de el! Sunt foarte seriosi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as avea bani pt el l-as cumpara, desi pretul mi se pare destul de piperat

      Ștergere

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -