Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 30 octombrie 2015

BoxCryptor este un utilitar gratuit pentru oricine vrea securizarea fisierelor stocate in Dropbox. Personal eu unu nu utilizez Dropbox pentru ca offeraa spatiu de stocare mic. Prefer Mega.co.nz dar desspre eio sa vorbesc alta data.

BoxCryptor ruleaza pe Windows, Mac, Linux, iOS si Android, astfel incat sa puteti accesa datele criptate de  aproape oriunde. Puteti chiar sa utilizati BoxCryptor cu alte servicii de stocare cloud, cum ar fi OneDrive de la Microsoft.

Versiune gratuita de BoxCryptor suportq pana la 2 GB de fisiere, suficient pentru cei 2 GB de stocare oferita la inceput de Dropbox. Daca aveti mai mult spatiu in Dropbox, criptati doar fisierele importante si lasati fisierele neimportante necriptate in folderul principal Dropbox.
BoxCryptor creeaza o unitate noua, virtuala, care expune fisierele criptate in format necriptat. BoxCryptor utilizează unitatea Z: in mod implicit, dar litera de unitate este personalizabila.


Pagina web
Descarca

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -