Posted by : Bogdan Ciochina joi, 1 octombrie 2015


RCS & RDS lanseaza astazi, 1 octombrie 2015, tehnologia 4G care este disponibila in reteaua Digi Mobil pentru utilizatorii din 12 orase din tara: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, partial, urmand ca acoperirea de tip exterior in aceste orase sa fie finalizata in curand. Utilizatorii vor putea urmari acoperirea 4G pe site-ulcompaniei, incepand de maine.
Digi o sa ofere abonatilor, celor ce au abonamentul 
 Optim Nelimitat trafic de 15 GB - fara coturi suplimentare, in reteaua 3G 5 GB pe luna, restul de giga putand  i consumat integral in reteaua 4G Digi Mobil (pana la totalul de 15 GB pe luna). 

Clientii care au optat pentru uaul dintre dintre abonamentele din gama Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5 beneficiaza, de asemenea, de viteza 4G daca au un terminal compatibil




Utilizatorii pot achizitiona, incepand de astazi, echipamente compatibile Digi Mobil 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600) din gama de telefoane a producatorilor Allview (Allview E3 Living, Allview P5 Energy, Allview E4 Lite, Allview E4, Allview X2 Soul Pro), Philips (Philips S396, Philips V526) si HTC (HTC One M9). Echipamentele pot fi achizitionate cu plata integrala sau in rate, fara dobanda.  

"Astazi am mai facut un pas important in evolutia retelei Digi Mobil, oferindu-le clientilor nostri servicii 4G. Vom continua sa investim semnificativ  in dezvoltarea retelei, atat in cresteri de viteza, cat si in acoperire, astfel incat sa raspundem nevoii de trafic de date mobile care este din ce in ce mai mare pentru utilizatorii nostri. Clientii Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, vor putea descarca aplicatii, muzica, iar streaming-ul video si incarcarea fisierelor de dimensiuni mari se vor realiza intr-un mod mult mai rapid." a declarat Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.  

Pentru a beneficia de vitezele 4G, utilizatorii trebuie sa isi activeze serviciul direct de pe telefonul mobil, tastand *111# (gratuit), din Contul meu Digi sau telefonic la *777. 

***
RCS & RDS a dobandit in luna august licenta in banda de 2600 Mhz (TDD) in urma unui proces de cesiune dintre 2K Telecom si RCS & RDS, cu acordul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM). In a doua etapa a proiectului, utilizatorii din 13 orase din tara vor beneficia de avantajele tehnologiei 4G: Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui si Alexandria.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -