Posted by : Bogdan Ciochina joi, 15 octombrie 2015

Astia de la UTOK vin cu un nou smartphone in seria Dorel, smartphon-ului ii zice UTOK Dorel 5, Acesta vine dotat  cu procesor quad core la 1.3 GHz, 1 GB de RAM si 8 GB de memorie, camere de 8 si 1.3 MP si Android 4.4 KitKat. Are Wi-Fi, GPS, ecran de 4 inch cu rezolutie modesta, insa atuurile lui sunt rezistenta la socuri, praf si umiditate. Nu puteau sa bage si ei un Android 5.1 si conectivitate 4G, tot la 3G au ramas, Android-ul 4.4 KitKat si asa din 5 in 5 minute se blocheaza, daca nu-l optimizezi.


Este un smartphone creat pentru persoanele ce lucreaza in medii ostile. Are parte de certificare IP68, sticla Gorilla Glass, baterie de 4500 mAh si rezista in apa pana la 1.2 metri timp de 40 de minute.


Odata achizitionat acest smartphone vei primii prin aplicatiile Seenow si Zonga, 100 de carti preinstalate prin Elefant Reader, dar si aplicatia iBilet prin care poti cumpara bilete la tot felul de concerte.
UTOK Dorel 4 reprezinta urmatorul pas in misiunea noastra de a oferi solutii de comunicare performante si rezistente. Este primul nostru rugged smartphone cu standard IP68, include tehnologia Gorilla Glass si este echipat cu specificatii tehnice demne de un gadget modern. Avand in vedere mediile de lucru unde nu exista acces la surse de energie, suntem convinsi ca bateria de mare capacitate va fi mai mult decat binevenita printre cei ce au nevoie sa tina in permanenta legatura atat cu partenerii de afaceri, cat si cu cei dragi.
A declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.
Pretul este de 1299 LEI pe site-ul lor sau in magazinele partenere.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -