Posted by : Bogdan Ciochina marți, 6 octombrie 2015


Kaspersky Lab a desemnat GECAD NET primul partener Platinum in Romania. Compania GECAD NET este un furnizor de servicii IT integrate cu o experienta de peste 20 de ani pe piata, iar prin intermediul programului de parteneriat, Kaspersky Lab asigura acces la intreaga sa expertiza in domeniul solutiilor de securitate si ofera instrumente eficiente de vanzare si marketing pentru abordarea optimizata a clientilor.


GECAD daca nu v-ati dat seama sunt creatorii primului antivirus romanesc (nu Bitdefender) RAV - Romanian AntiVirus, care a fost cumparat ulterior de microsoft devenind Microsoft Security Essentials (Windows Defender -antivirus-ul windows-ului cu care vin Windows-urile 7, 8, 8.1 si 10), ma rog in spatele MSE (Microsoft Security Essentials) se afla aceeasi echipa din spatele RAV.
Parteneri rusi (Kaspersky) vor asigura o prezenta locala prin intermediul careia clientii au acces direct la ultimele tehnologii si la expertiza companiei. Reteau celor de la Kaspersky eate extinsa la nivel global, aceasta permite clientilor sa consulte specialistii Kaspersky si sa beneficieze de servicii complementare, oriunde s-ar afla.

“Clientii GECAD NET vor beneficia de cele mai bune preturi de pe piata la solutiile Kaspersky avand posibilitatea de a-si reduce costurile de achizitie pornind mereu de la o analiza efectuata de echipa de consultanti pentru a defini structura optima de licentiere”, declara Cristina Anton, Product Manager Security Solutions la GECAD NET.


“Reteaua globala de parteneri Kaspersky Lab are patru niveluri pentru parteneriatele business-to-business: Registered Partner, Silver, Gold si Platinum”, a explicat Bogdan Pismicenco, Channel Manager pentru Romania si Bulgaria la Kaspersky Lab. “Pentru a sustine eforturile lor de vanzare, Kaspersky le ofera demonstratii online de produs, suport pre-vanzare si pregatire tehnica, programe de stabilire a preturilor si promotii. Clientii partenerilor au acces la solutii de securitate recunoscute si apreciate la nivel global care ofera protectie anti-malware, control endpoint, management de sistem si de patch, criptare de date si solutii de protectie pentru telefoanele mobile”, adauga Pismicenco.


GECAD NET are incheiate parteneriate cu unii dintre cei ai mari producatori de software, printre care Microsoft LSP Partner, Adobe Gold Partner si Autodesk Gold Partner.
Potrivit estimarilor jurcatorilor din piata de securitate, companiile si utilizatorii individuali cheltuie anual aproximativ 10 milioane USD pe produse dedicate protectiei datelor.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -