Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 2 octombrie 2015

Desptre Myria am aflat de pe site-ul lor ca este astfel un brand romanesc construit cu respect pentru utilizatorul roman: produse de foarte buna calitate, tehnologie de ultima generatie, diversitate, eleganta si pret foarte accesibil.

Universul produselor Myria este caminul oricarei familii din Romania, inseamna pasiunile si nevoile acestora, de la divertisment la cele mai diferite treburi casnice, totul pentru un confort ideal prin acces facil la tehnologie.


Tablete, desktop-uri, telefoane, GPS, accesorii, electrocasnice mari precum frigidere, calorifere, sau electrocasnice mici precum dezumidificatoare, mixere, sau roboti de bucatarie si multe, multe altele.

Acesta se afla pe piata romaneasca inca din 2007, acesta comercializeaza Tablete, Smartphone-uri, Desktop-uri. Bineinteles ca nu poate concura cu brand-urile de IT&C de renume (care isi fac reclama) ca Allview, UTOK, E-boda, Evolio,Serioux, Telefoanele, toate cele 3 modele sunt 3G, specificatii slabute, PC-urile (desktop-urile) au performanre destul de decente, Tabletele sunt OK.

Pentru mai mullte informatii vizitati: http://www.myria.ro/


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -