Posted by : Bogdan Ciochina marți, 24 februarie 2015

BurnAware Free si AstroBurner Lite sunt doua soft-uri extrem de bune cu care poti 'scrie' CD/DVD-uri (astea au fost testate de mine inainte sa-mi stric DVD-writer-ul) :).

De BurnAware Free pot spune ca-s multumit, mi-a depasit asteptarile, penteu un soft gratuit face mai tot ce  vrei.  'Scrie' discuri (CD/DVD) cu date, discuri audio (track), 'arde' imagini ISO pe CD/DVD-uri, 'scrie' discuri Blu-ray , discuri cu mp3, copiaza imaginea de pe disc pe hard, sterge discuri (preferabil sa fie reinscriptibile, ca daca nu il stergeti si il aruncati), verifica discurile, etc..


Face mai tot ce face Nero, da' pe asta nu trebuie sa-l cumperi sau sa-l piratezi, e moca, consuma putine resurse spre deosebire de Nero. Interfata e foarte sugestiva, pana si un  utilizator incepator se descurca cu el :) :D.

Daca doriti sa descarcati BurnAware Free  click aici


AstroBurner Lite e o dezamagire daca e sa-l compari cu BurnAware, Interfata e destul  desugestiva, te mai incurci, dar ii dai repede de cap, are si  versiune pentru limba romana spre deosebire de cel prezentat anterior. Nu stie decat sa scrie imagini si sa faca discuri cu date, discurile cu date fie ele CD sau DVD-uri le scrie rapid, (o chestie care la unele versiuni mai vechi din Nero lasa de dorit, asteptai.........) chestia asta o regasim si la BurnAware.
Marele dezavantaj  la AstroBurner Lite este ca, daca doresti versiune full trebuie sa o cumperi, pe cand la BurnAware  Free ai mai tot ce ii ttrebuie unui utilizator obisnuit si nu esti oblicat sa cumperi una din celelalte versiuni.

AstroBurner Lite face ce stie da' bine :).

Apropo  daca il instalati sa selectati licenta gratuita.

Daca doriti sa-l descarcati dati click aici

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -