Posted by : Bogdan Ciochina marți, 16 iunie 2015


Romanii de la UTOK le calca pe urme celor de la Allview, care acum cativa ani au incercat acelasi lucru. Cei de la UTOK vad ca isi diversifica gama, trecand de la productia de smartphone-uri si tablete, la productia de televizoare (nu stiu de ce nu rebranduiesc si router-ele, smartwatch-ul de le au la sectiunea accesorii - or avea ei o intelegere cu produccatorii).

Azi am primit mail de la cei de la UTOK, prin care ma anunta ca si-au lansat  linia de televizoare, sper sa le tina mai mult de cat tentativa a brasovenilor de la Allview.


"Suntem convinsi ca tehnologia merita sa fie accesibila si printr-o gama extinsa de smartphones si tablete am reusit sa aducem fiecarui fan al gadget-urilor ceea ce isi doreste. Incepand de astazi continuam sa oferim tehnologie accesibila si anuntam Digitalizarea Romaniei, prin lansarea unei noi game de produse.
Televizorul reprezinta pentru multi centrul multimedia, iar evolutia sa, de la imaginile alb-negru, la cele colorate a fost intampinata cu bratele deschise. Din 16 iunie, vei fi martorul unui nou pas in evolutia televizorului: digitalizarea. UTOK sustine Digitalizarea Romaniei prin lansarea gamei de televizoare caracterizate prin accesibilitate, adaptabilitate si versatilitate.
DIGITAL TV CONECTIVITATE Fiecare televizor UTOK este destinat adaptarii la tehnologia televiziunii digitale, prin incorporarea tunerelor digitale DVB-C, DVB-T si DVB-T2, precum si simplificarii experientei urmaririi posturilor TV preferate, prin includerea slot-ului CI+. Toate aceste tehnologii au ca efect atat o calitate mai buna a imaginii, cat si un consum micsorat de energie, prin reducerea numarului de dispozitive necesare urmaririi posturilor de televiziune. Marimile diagonalelor televizoarelor UTOK se adapteaza oricarui scenariu, fie ca doresti sa digitalizezi dormitorul, livingroom-ul sau bucataria.
De aceea, televizoarele UTOK au diagonale cuprinse intre 55 si 102 centimetri, fiecare avand la dispozitie optiuni de conectivitate video si audio precum HDMI, intrare VGA si USB, cu functii de inregistrare si redare video. In plus, televizoarele UTOK sunt adaptate tendintelor actuale de economisire a energiei, avand un consum de la 36W pana la 75W." Potrivit reprezentantilor UTOK.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -