Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 24 iulie 2015

Manga este cuvantul japonez pentru benzile desenate si in principal, benzile desenate Manga sunt alb-negru, in afara de coperti iar in unele cazuri pot fi colorate integral.Mnga Blitz este o aplicatie gratuita pentru Android care va permite sa cititi Manga, fiind alimentata din mai multe surse Manga populare de pe internet pe care le puteti cauta folosind functia de cautate direct din aplicatie.


Acestea sunt disponibile in limba Engleza, dar aplicatia dispune si de plugin-uri pentru limba italiana si franceza.Aplicatia dispune de trei module principale, biblioteca, cautare si descarcare, in plus, aplicatia suporta doua moduri care pot fi utilizate pentru a citi Manga, in streaming sau sa le descarcati direct pe dispozitiv. Optiune de citire Streaming economiseste spatiu de stocare, dar principalul avantaj al optiunii de descarcare este ca acestea sunt disponibile pe dispozitiv, indiferent daca aveti sau nu conexiune la internet.


Cutarea online prin intermediul aplicatiei este puternica, puteti introduce un termen de cautare si obtineti o lista de rezultate imediat, iar daca atingeti un titlu, acesta poate fi adugat la biblioteca, descarcat sau citit in Steam.
Manga Blitz poate fi instalat pe dispozitivele mobile cu Android 2.3 sau o versiune ulterioara si poate fi descarcat de pe Amazon sau site-ul oficial.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -