Posted by : Bogdan Ciochina marți, 19 ianuarie 2016

Privacy Eraser este un utilitar  gratuit  de tip A.I.O (All In One) care va protejaza intimitatea. Cu un singur click poti sterge istoricul navigarii pe Internet, Privacy Eraser poate șterge rapid memoria cache Internet, cookie-uri, parolele retinute de catre browser. In Windows: istoric, rulari, istoricul de cautare, istoric deschis/salvat, documente recente, fisierele temporare, recycle bin, clipboard, bara de activitati liste de salt, dns cache, fisierele jurnal, raportarea erorilor si mult mai mult.

Privacy Eraser suporta plug-in- uri pentru a marii caracteristicile de curatare, puteti sterge cu usurinta urmele lasate de orice aplicatii de a face propriile plug -in-uri.  Acesta are incorporat mai mult de 200 de plug-in-uri care suporta cele mai populare programe, cum ar fi ACDSee , Adobe Reader , Microsoft Office, WinZip, WinRAR, Windows Media Player, VLC Playe, eMule, BitTorrent, Google Toolbar si multe altele.


Descarca versiunea portabila

Pagina web
Descarca

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -