Posted by : Bogdan Ciochina miercuri, 31 august 2016

Display-ul E-ink permite utilizatorului o vizualizare clara a meniului, indiferent de unghiul din care ecranul este privit, sau de cat de puternica este lumina soarelui. In functie de preferinte background-ul ecranului poate sa fie personalizat in negru sau alb, ceasul Evolio X-fit vine dotat si cu un mod wireless de incarcare a bateriei, conectivitate Bluetooth 4.0 si sistem de operare LinkIt.


Evolio X-fit dispune si de standardul IPX4, poate sa fie compatibil cu  sistemul de operare Android, cat si iOS, incepand cu versiunile Android 4.3 și IOS 7.0, are senzor pentru monitorizarea somnului, functie de pedometru, alarma, vibratie, masoara 10 mm in grosime si cantareste 275 grame, este disponibil in culoarea neagra.




 'Evolio X-fit rescrie standardele de confort și ușurința în utilizare pentru dispozitive de tip wearable atât prin designul ergonomic și meniul simplificat, cât și prin autonomia extinsă și incărcarea wireless. Piața de wearables în primul semestru al anului 2016 a ajuns la 32.000 de unități, în creștere cu 500% față de perioada similară a anului trecut. Trendul va continua și în anul 2017, pentru care estimăm o creștere de 300% față de 2016. Vrem să consolidăm prezența Evolio pe acest segment al dispozitivelor purtabile și să ajungem la o cotă de piață de 20%, de aceea vom continua să aducem noi modele care să completeze gama.”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.'



Pretul ceasului Evolio X-fit este la ora la care scriu acest articol de 179 lei, el este 
disponibil la precomanda.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -