Posted by : Bogdan Ciochina duminică, 25 septembrie 2016


Tellur International este o marca a ABN Systems. Eu am de firma aceasta intr-ul clip pe  net, dar sincer nu stiam ca e romaneasca.
Infiintata in anul 2002 , ABN Systems International a devenit rapid unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de distributie din Romania. Compania este specializata in distributie unei game largi de sisteme de telecomunicatii profesionale, echipamente IT si solutii integrate: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente in Tellur Internationaldustriale, software, periferice, accesorii GSM, electronice si electrocasnice. Orientarea strategică a eforturilor companiei este îndreptată în crearea şi continuarea dezvoltarii puternicului canal între furnizori si piata. Pentru o expunere mai larga a produselor catre potentialii clienti, ABN Systems International consolideaza aceasta strategie prin implementarea a diferite metode de promovare. Pentru a oferi solutii eficiente catre clienti, lucrăm îndeaproape cu furnizorii de top din industrie.

Viziunea noastra este sa devenim furnizorul numarul 1 de solutii si consultanta, atat in domeniul sistemelor profesionale de telecomunicatii, cat si in domeniul IT&C din Romania. Este un ideal indraznet dar nu imposibil de realizat. Fiecare proiect sau solutie implementata ne ajuta sa ne cladim un renume pe piata. (din cate stiu si pe site-urile ccelor de la Allview, UTOK, E-boda, tot cam acelas lucru scrie, c vor sa fie numarul 1)


Tarile in care Tellur expora sunt Franta, Germania, Croatia, Albania, Polonia, Bularia, Grecia (insula Creta).

An vrut sa imi cumpar niste casti in ear de la ei dar basul era prea strident si sunetul era execrabil, asa ca am renuntat, probabil ca trebuia ajustat din telefon ceva.......... cred, oricum sunetul era de toata jena, de o casca de 5 lei, inclzuand si basul, nu meria (cred ca o sa le cumpar candva, intr-o zi cu soare, doar asa ca sa vad, daca schimb setarile player-ului audio din android tot asa se aude). Importa si ceasul deja adus de OXO, E-Boda pe care l-au rebranduit pe jumatate si ii zice Tellur U8 U Watch si din cate vad si altii. Care e logica sa pui Tellur in fata si apoi numele complet al ceasului?

Compania 'produce' Smartwatch-uri (unu momentan) incarcatoare pentru smartphone/tableta, casti bluetooth, selfie stick-uri, baterii externe, folii din sticla, folii din sticla 3d (acopera tot ecranul telefonului si butoanele capacitive), folie de protectie, etc.

In linii mari Tellur face ce fac si celelalte companii IT&C din Romania, cumpara chinezarii (ODM-uri) pe cre isi pun sigla

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -