Posted by : Bogdan Ciochina sâmbătă, 8 august 2015


BitDefender Free Edition, cred ca deja se stie ca nu-s fanul acestui antivirus chiar daca este  romanesc si gratuit.OK ca antivirus e bun dar are ssi unele lipsuri. Poate ca nu l-am incercat pentru ca nu ai cum sa scanez (poate daca dai click dreapta pe partitii)? Doua lucruri admir la ei ca au lansat versiunea de antivirus gratuit intai in Romania si ca e singura firma romaneasca de antivirus cotata printre cele mai bune. Nenumarate produse de securiate ii folosesc motorul dintre care amintim 360 Total Security, 360 Security Essential, Roboscan Internet  Security/ALYac Internet Security, G-Data, etc.

Bitdefender Antivirus Free Edition ofera toate cele necesare unui utilizator obisnuit: un antivirus eficient, pe care sa nu-l simti in utilizarea de zi cu zi a PC-ului si care sa fie gratuit. Instalarea este simpla si rapida, iar interfata nu va speria o persoana mai putin tehnica.

Consuma putina memorie RAM si spatiu pe HDD/SSD, interfata este simpla si  in limba romana. Desi este gratuit nu va recomand sa-l folositi singur ca singura sursa de protectie impotriva virusilor, mai puneti un firewall si un antimalware.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -