Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 28 august 2015

Google a lansat OnHub, un router realizat cu cei de la TP-Link (experienta mea cu acesta companie nu-i tocmai buna  dar o nu judec o companie dupa un produs prost) acesta is  propune sa faca lucrurile rapid si simplu dar… nu foarte ieftin. Acessta vine cu 13 antene diferite, care includ trei benzi de frecventa de 2,4 GHz si trei de benzi de frecventa de 5 GHz.
Suportul metalic de la baza routerului este un reflector personalizat pentru front-facing-ul cu care se confrunta routerul la 2.4 GHz menit pentru a directiona semnalul in directia respectiva. Aparatul contine Bluetooth si modul radio de la ZigBee, desi Google nu le-a activat inca.

Router-ul are o singura intrare WAN Gigabit si o singura iesire LAN,  Gigabit. Este proiectat sa fi folosit  mai mult pentru dispozitivele wireless, de aceea eeste dual-band (2.4 si 5 GHz) si dispune de standardul Wi-Fi 801.11 ac. Sub carcasa are un procesor dual-core, 1 GB RAM si 4 GB spatiu de stocare intern, dar americanii de la Google nu au specificat cat este folosita de software. OnHub mai are si o boxaa de 3 watti pentru micile avertismente sonore. 


OnHub va fi dispomibil din 31 August.



Sursa: Arena IT (articolul nu este chiar copy/paste, l-am mai modificat)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -