Posted by : Bogdan Ciochina marți, 17 noiembrie 2015

Se pare ca brasovenii de la Allview mai importa niste ODM-uri de la Gionee (cred....., pe site-ul celor de la Gionee nu-l gasesc, dar nu e prima data cand apare cu intarziere ceva la ei pe site desi varianta lor o sa apara mai devreme cu cateva saptamani sau o luna decat cea de la Allview). Nu seamana cu nici  un Walton sau Xolo.

„Smartphone-ul X2 Soul Style se distinge prin eleganta, suplete, putere si viteza. Sunt atribute pe care le identificam zilnic in noi sau in jurul nostru si care, in final, ne definesc stilul. Am reunit toate aceste trasaturi intr-un singur terminal, conceput sa satisfaca cele mai inalte exigente”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview X2 Soul Style vine cu un design elegant asa cum ne-a obisnuit gama Soul. La capitolul dotari stau foarte bine aceste smartphone-uri, acestea sunt dotate cu 2GB memorie RAM sau 3GB memorie RAM in varianta X2 Soul Style+ (ambele sunt dual SIM 4G), cu 16GB spatiu intern de stocare (slot microSD card inclus ce poate extinde memoria telefonului cu pana la 128GB), camere foto de 5, respectiv 13MP si o baterie de 2.350 mAh.

Utilizatorii sai se pot bucura de viteze de download de pana la 150 Mbps datorita conexiunii 4G. Aceasta se poate realiza alternativ pe ambele card-uri SIM, atat in standardul FDD cat si in cel TDD.

Aceste Smartphone-uri vin dotate cu un Micro SIM si unul Nano SIM.

Pretul smartphone-ului X2 Soul Style este de 899 lei, iar X2 Soul Style + poate fi achizitionat la pretul de 999 lei. Device-urile sunt disponibile pe baza de precomanda incepand de 17 noiembrie.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -