Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 27 noiembrie 2015Bine e sa cumperi ODM-uri cu duzina si sa-ti pui sigla proprie pe ele, eventual sa le ceri sa ma schimbe cate un  component sau ceva si uite asa maui apare un telefon Allview.

De data asta vorbim de V2 Viper i de la Allview/Visual Fan.
Recent brasovenii de la Allview au  anuntat aparitia unui nou telefon accesibil din seria Viper. Costa 
500 de lei si vine cu un design tineresc.Are ecran IPS de 5 inch cu rezolutie HD, procesor quad core la 1.3 GHz, GPU Mali 400, Android 5.1 Lollipop si camera de 5MP plus camera de 2MP pe fata. Are 1GB de RAM, 16GB de stocare, slot microSD si baterie de 2000 mAh. Va fi disponibil din 10 decembrie. Pretul estee decent,  chiar ok as putea spune, dar sa nu fie ca situatia la E 4 lite unde daca  te uit la manager fisiere iti apare ca memoria interna e de 4 GB, nu de 8 GB.

Cand o sa aflu corespondentul chinezesc (produsul cu numele original) revin cu un  update

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -