Posted by : Bogdan Ciochina luni, 14 decembrie 2015


Vai ce inima mare au chinezii :))), si-au facut la reclam cu chestia asta. Huawei deja celebrii pentru tabletele si smartphone-urile ce le produc,  recent au inaugurat un cablu submarin modernizat cu tehnologia 100G, cu o lungime de 14.530 km, din Africa de Sud pana in Anglia.

Noul sistem WACS (West Africa Cable System)  a fost recent imbunatatit cu tehnologia 100G ce permite o rata de transfer de pana la 14.5 Tbit/s.in 2012 cand cablul a avut lansarea, mergea pe tehnologie 10G si cu o viteza de transfer de doar 5.12 Tbits/s.

Deci este un upgrade major ce sporeste performanta si fiabilitatea.
Mulțumită eficienței și expertizei echipei de implementare Huawei Marine, împreună cu tehnologia lor de vârf pentru transmisiuni, upgrade-ul WACS a fost terminat fără probleme și la timp, îndeplinind angajamentele noastre permanente față de clienți.
Dezvoltarea rapidă a aplicațiilor de internet și mobile, a conținutului video de înaltă rezoluție și a altor aplicații ce folosesc în mod intensiv conexiunile de date, precum serviciile de cloud, duc constant la creșterea cererii pentru lățimi de bandă extinse.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -