Posted by : Bogdan Ciochina marți, 22 decembrie 2015

Dupa negocieri asidue :)) nemtii de la Telekom si francezii de la Orange au semnat un contract la inceputul acestei luni. Scopul lor este sa faca presiune pe celelalte companii si sa ieftineasca costurile (sucursalele din Romania, ca de ea vorbim).
Cele doua companii isi ofera acces la reteaua fixa si 4G, acolo unde RCS de exemplu are costuri bune, cam toti trec la dici pentru min ute si internet 'nelimitat' (l-am pus in ghilimele pentru ca si nelimitatul ala e limitat)

Proiectul negociat sub numele de cod «Apolodor» a fost finalizat. Cele două contracte de partajare a reţelelor au fost semnate la începutul lui de­cembrie. Telekom are acces la reţeaua 4G a Orange printr-un contract de roa­ming naţional, iar Orange va putea ofe­ri servicii fixe prin infrastructura Tele­kom“,
Au fost negocieri extrem de lungi şi minuţioase. Contractele prevăd ce ar trebui să facă fiecare dintre părţi în aproape toate situaţiile ce ar putea apă­rea


Astfel, Orange va plati catre Telekom cate 5 euro pe luna pentru fiecare client care se va abona la serviciile fixe, iar Telekom va plati in functie de traficul 4G realizat de clienti.
[Sursa]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -