Posted by : Bogdan Ciochina marți, 6 ianuarie 2015

Ai naiba chinezii astia :)))))). 360 Total Security acum contine 4 motoare de detectie antivirus: Avira, BitDefender, 360 Cloud Engine si 360 QVMII. Sansele ca un malware sa scape nedetectat sunt extrem de mici.

Am avut in 2013, 360 Internet Security si am avut ceva probleme cu el, dar vad ca l-au schimbat de atunci. (update: am crezut ca e acelasi cu 360 Internet Security, ulterior am vazut ca e alt antivirus de aceasi companie)
Pe langa antivirus mai primesti si:


Cleanup – scapa de fisierele inutile temporare si junk, ce-ti ocupa spatiu pe hard-disk, Speedup – poti dezactiva programe si servicii care pornesc o data cu PC-ul sau orice activitate programata pentru pc-ul tau, care il pot incetini in mod inutil.

In plus, pentru o protectie superioara 360 Total Security include si un modul de detectie comportamentala a virusilor noi care au scapat detectiei clasice (Malicios Behavior Blocking).

Ca sa fie treaba, treaba are si ‘Sandbox’, acesta creeaza un PC virtual si poti rula orice program suspect in el,fara a-ti virusa sistemul de operare. Orice modificare facuta in Sandbox (PC Virtual) va fi stearsa dupa ce iesi din aplicatie.

Il puteti descarca accesand http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup_Beta_6.0.0.1108.exe


Pentru alte detalii: http://www.360totalsecurity.com/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -