Posted by : Bogdan Ciochina joi, 23 aprilie 2015


Citrio este un browser rapid, bazat pe motorul Chromium folosit de Google Chrome sieste reaalizat de compania Catalina Group Ltd.  Acest brower are o serie de caracteristici unice, Citrio este disponibil doar pentru platformele Windows si Mac OS. Citrio este gratuit atat pentru uz comercial, cat si personal.



  • Inbuilt Download Manager: este manager-u pentru descarcari al acestui browser. Toae descarcarile din Citrio sunt aranjate in functie de data.
  • Powerful MediaGrabber: un fel de YouTube Downlader, aceasta optiune va permite sa descarcati continut vide duopa aproape toate site-urile  celebre.

  • Citrio Proxy Widget: aceasta optiune va permite sa va schimbati adresa de IP instantaneu, in cateva secunde, pentru a pute naviga pe internet anonim. Aceasta aplicatie va permite sa rulati site-ur car ssunt restrictionate in anumite tari (restrictionate geografic) gen HULU
  • Safe and secure: Acest browser nu strange dte personale despre user (cum face Google Chrome), are protectie contra aplicatiilor phishing si malware.
Il puteti descarca acceesand http://citrio.com/windows

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -