Posted by : Bogdan Ciochina marți, 2 februarie 2016

 Nou: 360 Total Security Essential (fostul 360 Intenet Secutity - are antivirus si Sandbox fara celelalte functii de la Total Security)

Folosesc acest antivirus (360 Total Security ) de ceva vreme din simplu fapt ca are 4 motoare (5 daca il ei in calcul si pe cel de System Repair  Engine) antivirus (360 Cloud Scan Engine, 360 QVMII AI Engine, Avira si Bitdefender) si este foarte lite (consuma  resurse putine). Ma bucura faptul sa vad ca producatoriii nu au renuntat, ca in cazul Rising Antivirus. Sa nu uit prodele sunt gratuita (360 Total Security si 360 Total Security Essential)

360 Total Security ofera o protectie sporita contra virusilor si a altor tipuri noi de amenintari. Veti fi protejati atunci cant faceti cumparaturi on-line, descrcati, navigati pagina de web, 360 ​​Total Security va protejeaza de amenintarile cibernetice, in orice moment.
In plus, aveti posibilitatea sa efectuati cu un singur click sa va curatati PC-ul. (sa-l mentinti in parametrii optimi)


Caracteristici cheie: 

- verificare securitate Wifi 
- verificare PC 
- virus scan 
- accelerare sistem
- curatare fisiere restante 
- protectie amenintare pe web
- protectie cumparaturi online 
- scanare fisiere descarcate 
- partajare Facebook
- integrare motor anti-virus Avira 
- integrare motor anti-virus Bitdefender 


Singurul lucru ce ma deranjazza la acest antivirus este faptul ca nu vine cu motoarele de la Avira si Bitdefender activate, trebuie sa le activezi tu.

In toolBox ai cateva extraoptiuni  ca, posibilitatea de a adauga un fierwall, protectire pentru browser, 360 Connect (din cate inteleg functia iti ofera posibilitate sa te conectezi pe dispozitivul tau cu Android bineinteles daca are 360 e el), curatarea backup-ului sistemului, Patch up (ofera update-uti pentru Windows).

Pagina web
Descarca

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -