Posted by : Bogdan Ciochina luni, 1 februarie 2016

Am folosit antivirusul celor de la Comodo, Comodo Internet Security Premium, dar am optat sa trec pe ceva  mai lite (sa consume ressurse mai putine). Marele dezavantaj al  Comodo Internet Security Premium, consuma multe resurse. 

In  fine nu e vorba de antivirus in postarea de astazi, mai de graba de o noua aplicatie realizata de compania britanica, Comodo AdBlocker  alta aplicatie pentru browser ccare blocheaza reclamele alea enervante.
S-a discutat recent despre problema pe care extensiile de genul “Adblocker” sau “AdBlockPlus” o au de o perioada. Au introdus acea functie de afisare a anumitor reclame ale marilor companii care le platesc o taxa.



Englezii de la Comodo vin in intampinarea acestei probleme cu Comodo AdBlocker, disponibil in trei variante: pentru Windows, pentru iOS si pentru Android.

Versiunea de Windows este bazata pe AdBlockPlus, dar cu mentiunea ca blocheaza toate reclamele si ruleaza fara impact vizibil asupra resurselor sistemului. Pentru Google Chrome puteti gasi extensia AICI.


Versiunile pentru mobil poarta denumirea Comodo Ad Blocker pentru iOS si respectiv Comodo Ad Blocker pentru Android. In cazul versiunii pentru Android, ele blocheaza reclamele si site-urile infectate, sporind viteza internetului, folosindu-se de serverele DNS ale Comodo.
In ceea ce priveste varianta pentru iOS, blocheaza reclamele din Safari si ofera optiunea crearii unui whitelist pentru site-urile sigure si ale caror reclame le doriti afisate.


Pentru a descarca aplicatia Comodo Ad Blocker pentru Android accesati acest link.
Pentru a descarca aplicatia pentru iOS accesati acest link.
Pentru detalii suplimentare consultati site-ul oficial: http://www.whichadblocker.com/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -