Posted by : Bogdan Ciochina luni, 15 februarie 2016

Quer este o firma poloneza gen Allview ce rebranduieste  cititoare de card, console de jocuri, tablete, gamepad-uri, baterii pt laptop-uri WOW, cooler-e externe, casti, baterii externe, tastaturi pentru tablete si laptop-uri/calculatoare, mouse-uri fata fir sau cu fir, boxe. etc.

Quer este un brand care ofera in principal accesorii pentru calculator. Ca raspuns la gusturile in continua schimbare si nevoile clientilor, in ultimii ani variazile de produse Quer s-au extins depasind granitele tarii. desi cm ce gasim la Allview in descriere sau UTOK sau E-Boda ori BLU (la americani). 

Nu credeam ca o afacere cu produse ODM/OEM (in acest link se explica diferenta) o sa prospere  si chiar la nivel international. Daca lumea vrea produseperformante si ieftine.  Idee e simpla iei produse ODM, daca cumperi peste un anumit numar poti sa umblii si la speciicatii pe langa a-ti pune logo-ul companiei tale.

Asa au aparut companii ca Allview,  UTOK, E-Boda, BLU (la americani). Vonino (tot american).

Am de la ei un cititor de carduri foarte bun si ieftin si o placa de sunet pe USB (mai solid construita decat produsul original).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -