Posted by : Bogdan Ciochina joi, 4 februarie 2016

Nu stiu de cat timp cei de la Sophos au un antivirus gratuit, dar era si timpul :). Singurele lucruri care ma deranjaza este ca are versiune pentru Windows si Mac OS,  nu are pentru Linux si procedeul pentru a-l descarca, te oblga sa iti fac cont la ei pentru a-l descarca.

Un  puct forte pe care il are acest produs, este faptul ca putem adauga lucruri, site-uri la liista de exceptie, nici  McAfee free, nici Bitdefender free nu au aceasta functie, utila cand instalezi programe suspecte s-au folosesti crack-uri sau keygen-uri pe care antivirusul ti le poate vedea ca virusi, parca Avast-ul are  ceva asemnator, de cand nu l-am mai folosit am si uitat :)))))))))), Avira Free stiu ca nu are. Un alt minus este ca nu are Zero Day Protection, se bazeaza doar pe semnaturi (nu stiu daca are CLOUD). Are si o aplicatie ceva gen Parental Control.

Regret ca nu am auzit de el mai devreme l-as fii instalat si as avea  o idee oarecum la cat de Ok se comporta.
 

Oricum e misto sa fiu primul blogger roman care scrie despre acest produs :). Nu-l recomand sa-; utilizat doar antivirus fara nimic altceva, mai puneti un Fierwall, un Antimalware ca sa fiti mai sigur.


https://www.sophos.com/en-us/products/free-tools/sophos-antivirus-for-mac-home-edition.aspx si  dati get started pentru a-l descarca.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -