Archive for octombrie 2015

BoxCryptor 2.2.407.225

vineri, 30 octombrie 2015
Posted by Bogdan Ciochina
BoxCryptor este un utilitar gratuit pentru oricine vrea securizarea fisierelor stocate in Dropbox. Personal eu unu nu utilizez Dropbox pentru ca offeraa spatiu de stocare mic. Prefer Mega.co.nz dar desspre eio sa vorbesc alta data.

BoxCryptor ruleaza pe Windows, Mac, Linux, iOS si Android, astfel incat sa puteti accesa datele criptate de  aproape oriunde. Puteti chiar sa utilizati BoxCryptor cu alte servicii de stocare cloud, cum ar fi OneDrive de la Microsoft.

Versiune gratuita de BoxCryptor suportq pana la 2 GB de fisiere, suficient pentru cei 2 GB de stocare oferita la inceput de Dropbox. Daca aveti mai mult spatiu in Dropbox, criptati doar fisierele importante si lasati fisierele neimportante necriptate in folderul principal Dropbox.
BoxCryptor creeaza o unitate noua, virtuala, care expune fisierele criptate in format necriptat. BoxCryptor utilizează unitatea Z: in mod implicit, dar litera de unitate este personalizabila.


Pagina web
Descarca
Americanii de la Google vor sa introduca un nou sistem de operare care sa fie bazat pe Android si Chrome OS. Unul este pentru telefoanetablete si ceasuri, iar celalalt pentru laptop-uri. Ei doresc sa fuzioneze cele doua sisteme de operare. Google vrea ca aplicatiile de pe telefoane sa ruleze si pe laptop-uri, reusind o unificare completa. Parca ceva in genul Microsoft, nu?  Acestia doresc ca noul sistem de operare sa aibe un punct comun si anume Play Store va fi comun pe toate device-urile, si o data cu aceasta schimbare, Chrome OS va avea o alta denumire, si probabil se va renunta de tot la acest OS in viitorul nu prea indepartat.
Macar de l-ar face sigur, nu ca sistemul  Android  pe care daca nul optimizezi se blocheaza ca naiba. Pana in 2017 cand o sa aiba premiera acest hibrid format din Chrome OS si Android mai avem de asteptat.
As prefera mai degraba sa vina cu un  sistem de operare original, daca nu se poate 100%  macar acolo un 80% , Nu-mi surade noua lor gaselnita de a peteci 2 sisteme de operare si astfel sa faca un Frankenstein de operare :)))).
Se pare ca la cateva luni de la aparitia primului router dela Google, acestia au lansat o versiune usor upgrad-ata, producatorul acestei versiuni este produsa de Asta, asta pentru cei care ziceau ca TP-Link nu este o firma suficient de cunoscuta si buna. Design-ul (aspectul) router-ului este relativ acelas ca al versiunii anterioare.

Google vrea ca router-ul sa fie amplasat intr-o zona deschisa pentru a emite un semnal cat mai bun. Insa este greu ca un router sa fie amplasat random (la inntamplare) in casa, mai ales cand ai atatea fire legate la el. Ca dotari nu  difera cu mult de prima varianta, accesta este cu 20 de dolari mai scump fata de prima varianta de  OnHub.

Una din noile functii permite utilizatorului sa seteze un device ca fiind prioritar in fata celorlalte. De asemenea, router-ul va trimite semnal catre device-ul sau device-urile conectate intr-un mod inteligent. Gratie numeroaselor antene, semnalul va fi trimis folosind cele mai apropiate antene de respectivul device.

Ca specificatii regasim clasica mufa LAN, porturi USB 3.0, suportul pentru Wi-Fi pe 5GHz inclusiv AC. Este cu 20 de dolari mai scump decat primul model, adica 220 de dolari, insa diferenta nu este atat de mare incat sa nu merite.
Azi imi lual in sfarsit alt mouse wireless din Auchan, la celalalt muose, plasticul de tinea bateria s-a rupt si capacul l-am pierdut si ca sa nu mai zic de scroll dadeam de N ori ca sa mareasca/micsoreze imaginea (o poza), sa vad pe blog-urisi alte postari, la banii aia ma asteptam la ceva decent,  nu excelent. Dezavantajul mouse-ului celor de la Omega este ca daca nu-l tii pe ceva drept si il pui direcct in pat, cursorul capata 'viata' . Chestia si mai ciudata, acelas model doar ca era de la Tehsino, aceleasi DPI (tot 1000), identic, cel de la Omega ste 25 lei si cel de la Tehsino (firma romaneasca) 33 lei cred, sau ceva de genu. La asta sper ca scoll-ul sa tina, cel vechi era forbat din plastic si cauciuc si se rotea maimult in gol.
Ca sa nu mai zic de versiunea cu fir, doar ca difera DIP-ul (rotatii pe minut care variaza intre 800 si 1000 si le gasesti la Omega, Akyta Tehsino. Ma rog ODM-uri re-re-redenumite.
Despre ceasul celor de la Vector stiam de ceva vreme, stiam si ca este cautat mai mult in SUA si Marea Britanie si este ceva mai scump decat cel de la Evolio (nu este ODM), este realizat dim materiale de calitate, asta din cate am auzit, nu  zic ca cele chinezesti sunt toate dinn materiale indoielnice.
Un smartwatch proiectat in Bucuresti si asamblat in China si sistem de operare tot romanesc.

Daca vizitati  site-ul Vector Watch  veti observa ca producatorul are sediul in Regatul Unit. Cu toate acestea, romanii sunt cei care au pus bazele noului brand. Compania Vector este fondata de catre trei romani, Dan Tudose, Andrei Pitis si Irina Alexandru, si a atras sprijinul financiar al antreprenorului Radu Georgescu, fiind condusa de catre Joe Santana, fost director in cadrul Timex Group.
Cei de la Vector se lauda ca bateria acestui device o sa tina 30 de zile (wow, nu o sa vezi ale modele cu o durata de viata asa mare). Ceasul se mai lauda ca este compatibil cu dispozitivele cu Android, iOS si Windows Phone.

Ceasil Vector are un design de ceas clasic, si este disponibil in 2 modele Meridian si Luna, care sunt disponibile in 12 variante care implica mai multe culori, materiale pentru ceasul efectiv şi bratara inclusa. Toate modelele sunt impartite  in categorii precum Contemporary, Classic si Performance.


Pretul este de 299 de euro Meridian si 499 de euro Luna, cel rotund. 




Veho VPP-005-EXP 8400mAh Pebble Explorer este o baterie portabila importata la noi de catre cei de la UTOK (ma mir cum nu au rebrand-uit bateria). La noi e denumita (pe site-ul UTOK) Pebble Explorer 8400mAh Portable Charger fara Veho, asa am gasit-o cautand pe google , pretul pe Amazon.co.uk este de £49.99 cei de la UTOK o vand cu  149.5 lei. Bateria este de 8.400 mAh (destul de mare)
Incarcare simultana a doua gadget-uri, dimensiuni: 92 x 75 x 23 mm, greutate: 192 g.

Cei de la UTOK au scosun alt smartphone in cadrul seriei Explorer (aceleasi telefoane cu cele din seria Dorel doar ca-s vopsite mai army), un alt ODM chinezesc pe care scrie UTOK. Tot acelasi repros am sa-l fac, de ce puii mei nu au pus conexiune 4G. Oricum seriile Dorel si Explorer nu  prea s-au vandut cine stie ce, cel putin sera Dorel. Nu degeaba au retras cei de la UTOK primele 2 variante ale seriei Explorer, desi Explorer 3 seamana cu prima versiune de Explorer izbitor de mult.
Seamana Evolveo Q4 sau cum mai este redenumit Tecmobile Titan 600 (care le gasiti si la noi pe piata, am pus link-urile in denumirea variantelor)  diferenta este ca versiunile de la Evolveo si Tecmobile au  aparut in 2014, cea de la UTOK in 2015. A da am uitat sa spun ca e aceasi chestie cu Dorel 4, tot de la UTOK doar ca aceste vriante (Drel 4 si Explorer 4) au Gorilla Glass si logo-ul schimbat,  in rest nu vad diferente.


Explorer 4 este echipat cu un procesor quad core la 1.3 GHz, 1 GB de RAM, 8 GB de memorie interna si display IPS de 4 inch cu rezolutie modesta. Datorita certificarii IP68, rezista la apa pana la o adancime de 1.2 metri timp de 40 de minute si la cazaturi de pana la 1.2 metri.
Ecranul este protejat de Gorilla Glass, bateria de 4500 mAh promite pana la 30 de zile de utilizare in cazuri extreme, si mai dispune de un buton S.O.S. Ruleaza Android 4.4 KitKat si este disponibil la un pret de 1300 de lei (putin exagerat, parerea mea, daca ave 4G dadeam) pe site-ul lor.

“Suntem fanii miscarii in aer liber, ai drumetiilor si ai iesirilor in natura in general, asa ca noul rugged smartphone UTOK Explorer 4 vine ca o completare excelenta a experientei unei aventuri. Datorita sistemului de operare inteligent si a senzorilor incorporati, utilizatorii pot masura distanta parcursa si se pot orienta cu usurinta. Standardul de protectie IP68 si ecranul cu tehnologie Gorilla Glass sunt elemente importante ale noului UTOK Explorer 4 si suntem convinsi ca, alaturi de autonomie de pana la 30 de zile, vor fi printre principalele motive pentru care utilizatorii il vor alege.”
a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.
Nu inteleg si nu aminteles de cce companiile 'producatoare' de smartphone-uri, Tablete, GPS-uri etc. de la noi nu spun DA DOMNE ASTEA SUNT COMPANIE IMPORTATOARE DE ODM-URI, EMAI IEFTIN SA FAC ASTA DECAT SA LE PRODUC, ei mizeaza si pe necunostinta unora care cred, cum e cazul Allview, ca-s facute la noi, e mai ieftin sa cumperi gata facut decat sal personalizezi cum vrea firma respectiva.

Windows 10 -impresii

sâmbătă, 17 octombrie 2015
Posted by Bogdan Ciochina

Dupa zile in sir de asteptari am ptimit in sfarsit upgrade-ul gratuit de la Microsoft, pentru Windows 10 YEY :)
(aveam Windows 8.1 - si nu mai puteam sa-i fac actualizari decat sa trec la noul Windows). Am ramas placut surprins, Stiam ca deobicei laptop-urile/calculatoarele cu procesoare AMD nu boot-eaza tocmai repede in Windows, ma bucur sa vad ca in Windows 10 nu mai  am aceasi problema (sa nu cobesc pe urma sa ma trezesc ca dureaza 5 minute sa intrii in Windows :))) ). Nu inteleg de ce Microsoft ii obliga pe utilizatori sa upgrad-eze (inbunatateasca) la Windows 10, adica, daca ai Windows 7, 8.1 si vrei sa ramai cu versiunea aceasi trebuie sa iti opresti actualizarile :(, zic ca e o miscare proasta.
(Imaginile sunt pre.luate din site-ul Arena IT - momentan calculatorul de unde scriu nu are Windows 10)

Noul meniu de start este mai usor de utilizat de cat interfata Metro din Windows 8, parerea mea (instalam Iobit Start Menu 8 sau Classic Shell, interfata Metro mi se pare incomoda daca nu ai laptop cu ecran tactil. Noul meniu de start este mai  usurel de accesat (tot trebuie sa folosesc lipa aia de jos caq sa caut anumite aplicatii). Am scapad de Charm Bar-urile alea enervante, chiar inutile zic eu.
O chestie care imi mai place, e ca e de ajuns sa ridic monitorul laptop-ului ca acesta sa se aprinda(nu trebuie sa apas pe buton), chestie care la Windows 7 si 8 nu merge mereu.


Revin la chestia cu upgrade-ul fortat la  care sper ca cei de la Microsoft sa renunte, nu mi se pare corect sa faca asta si asa si-au pierdut destui clienti (cei care cumpara DVD-ul original cu windows, majoritatea romanilor il pirateaza, neavand suficiente resurse financiare pentr a-l cumpara), multi prefera distributiile de Linux - pentru ca sunt gratuite, m-ai sigure, update-uri (actualizari) constante.
Astia de la UTOK vin cu un nou smartphone in seria Dorel, smartphon-ului ii zice UTOK Dorel 5, Acesta vine dotat  cu procesor quad core la 1.3 GHz, 1 GB de RAM si 8 GB de memorie, camere de 8 si 1.3 MP si Android 4.4 KitKat. Are Wi-Fi, GPS, ecran de 4 inch cu rezolutie modesta, insa atuurile lui sunt rezistenta la socuri, praf si umiditate. Nu puteau sa bage si ei un Android 5.1 si conectivitate 4G, tot la 3G au ramas, Android-ul 4.4 KitKat si asa din 5 in 5 minute se blocheaza, daca nu-l optimizezi.


Este un smartphone creat pentru persoanele ce lucreaza in medii ostile. Are parte de certificare IP68, sticla Gorilla Glass, baterie de 4500 mAh si rezista in apa pana la 1.2 metri timp de 40 de minute.


Odata achizitionat acest smartphone vei primii prin aplicatiile Seenow si Zonga, 100 de carti preinstalate prin Elefant Reader, dar si aplicatia iBilet prin care poti cumpara bilete la tot felul de concerte.
UTOK Dorel 4 reprezinta urmatorul pas in misiunea noastra de a oferi solutii de comunicare performante si rezistente. Este primul nostru rugged smartphone cu standard IP68, include tehnologia Gorilla Glass si este echipat cu specificatii tehnice demne de un gadget modern. Avand in vedere mediile de lucru unde nu exista acces la surse de energie, suntem convinsi ca bateria de mare capacitate va fi mai mult decat binevenita printre cei ce au nevoie sa tina in permanenta legatura atat cu partenerii de afaceri, cat si cu cei dragi.
A declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.
Pretul este de 1299 LEI pe site-ul lor sau in magazinele partenere.

BlackBox ISO 2.0

miercuri, 14 octombrie 2015
Posted by Bogdan Ciochina
BlackBox ISO, este un programel gratuit care poate saa incriptioneze fisiere ISO pe cd-uri si dvd-uri.
Acesta ruleaza perfect pe Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, are o interfata destul de simpla.
Pentru a rula programul ai  nevoie sa ai instalat Microsoft .NET Framework 4.0 .

Pentru a-l descarca accesati aici
Am mai scris despre acest soft acum ceva timp (pentru a citii articolul precedent dati click aici), intre timp a devenit pe langa un antivirus si o aplicatie de Whitelisting. SecureAPlus – solutia de securitate, include antivirus si posibilitatea de a folosi lista alba pentru aplicatii.
Spre deosebire de programele antivirus traditionale, SecureAPlus blocheaza orice program periculos nou sau necunoscut la prima rulare a acestuia, chiar daca acesta incearca sa evite detectarea.
Acesta scaneaza 'amprenta' soft-ulu din calculator si deduce daca este veritabil sau este o copie (virus care este deghizat in alt soft, s-au program alterat - hack-uit si 'reambalat').
SecureAPlus foloseste semnaturile  de la 12 antivirusi. Scanarea completa a sistemului dureaza 1 minut.
Cele 12 motoare de unde isi culege semnaturile. (imaginea de mai sus)


Il puteti descarca accesand aici
Este o aplicatie interesanta, pentru utilizatorii de Linux.  Aaceasta aplicatie gratuita care este defapt o interfata grafica pentru Wine, poate rula si Microsoft Office (200 - 2010), Internet Explorer, precum si aplicatiile Apple Safari si iTunes.

PlayOnLinux suporta o varietate de distributii Linux. Pe site-ul lor puteti afla, tutoriale, noutati.

Il puteti descarca https://www.playonlinux.com/en/
Azi am primit un mail de la ccei de la Evolio, prin care ma informau ca  la orice smartphone achizitionat primesc cadou o baterie externa. Am incercat sa alu de pe site-ul lor mai multe detalii, dar n-am gasit nimic. Intradevar pe evilio shop daca dai click pe un smartphone, scrie ca primesti cdou si o baterie externa. Detalii despe bateria externa nu stiu.
Nova Linux este o distibutie de Linux lansata in 2009, lansat de cei de la  University of Information Science (UCI), Havanna, Cuba si sustinut financiar de statul cubanez. Potrivit celor de la Softpedia, dezvollttatorii ar pregatii pentru finele anului 2015 o noua versiune, versiunea actuala este Nova 2013. Noii versiuni o sa ii zica Nova Lightweight 2015 Edition. Acesta (Nova 2013) este bazat pe Ubuntu incepand cu versiunea 2.1.

Guvernul din Cuba doreste sa inlocuiasca sistemul de operare cu care vin calculatoarele (Windows) preinstalat cu Nova.  Statul vrea sa foloseasca Nova drept noul sau sistem de operare, datorita embargoului  impus de SUA asupra Cubei, acest lucru lace greu cumpararea de Windows-uri si primirea de actualizarei. 

Mai multe detalii le gasiti pe site-ul Nova 
Este o distributie de Linux gratuita ce iti ofera o experienta de navigare mai sigura. Bazat pe Xen, X Windows System, si Linux, Qubes OS ofera utilizatorului o experienta desktop sigura. Este bazat pe Fedora si utilizeaza drept mediu grafic KDE. 
Peuntru ultima versiune dezvoltatorii au pregatit nenumartare noutati dintre care amintesc introducerea unui UEFI (Unifed Extensible Frimware Interface).



Il puteti descarca de aici https://www.qubes-os.org/downloads/
Din ce in ce mai multe distributii de Linux seamana cu Windows pentru a face migratia utilizatorilor de Windows pe Linux.

Dupa cum spune si titlul Cotton OS - o distributie de Linux ce seamana Izbitor de mult cu Windows 8. Aceasta distributie de Linux ca si cea precedenta sunt bazate pe Xubuntu (care este bazat pe Ubuntu). Cotton OS poate fi instalat si pe PC-uri mai vechi.

Acesta ca mai toate distributiile de Linux vine cu o suita de programee utie ca, WPS OfficeGeogebraFreeCADBlenderInkscapeKdenliveXnViewMPSimpleScreenRecorderTeamviewerTux PaintCelestiaGComprisiTALCWine - Patched for D3DVirtualbox 4.3.


Pentru a-l inscriptiona puteti utiliza CD Burner XP, ImgBurn (daca vreti sa-l puneti pe un DVD) sau Rufus (pentru a-l pune pe un Stick USB).

Cei care doresc sa testeze aceasta distributie de Linux vor fi nevoiti sa introduca username: root si parola: toor (user / resu).
Puteti descarca Cotton OS accesand http://oe8007.wix.com/cotton
Este o distributie gratuita de Linux realizata exclusiv pentru cei care vor sa treaca de la Windows la Linux. Interfata grafica seaamana izbitor de mult cu cea a Windows-ului 7. Cere putine resurse, pentru a rula Chalet OS este necesar sa ai minimum procesor de 1 Ghz, 256  RAM, Spatiu de stocare 8GB sio placa video decenta capabila de rezolutie de 1024 cu 768, deci mere si pe PC-uri mai vechi. Driverele se instaleaza odata cu distributia de Linux.

Spre deosebire de Windows, Chalet OS poate rula direct de pe un DVD sau Stick USB, putand astfel sa-l testati si apoi daca sunteti convinsi ca vreti sa-l instalat.
Chalet OS vine cu o serie de aplicatii gen, KWS Office (in loc de Libre Office), PopcornTime Mozilla Player, Pidgin, Thunderbird Mail, GIMP, Grate Little Radio Player, etc. Acesta are distributie pentru 32 si 64 de biti sau daca vreti 32/64 (intr-o imagine iso)
Pentru a-l inscriptiona puteti utiliza CD Burner XP, ImgBurn (daca vreti sa-l puneti pe un DVD) sau Rufus (pentru a-l pune pe un Stick USB)


Il descarca de aici https://sites.google.com/site/chaletoslinux/download (32 si 64)
Se pare ca brasovenii mai scot 2 modelein seria Viper, V2 Viper si V2 Viper X ce vor costa 1000 si 1250 de lei si ofera platforme MediaTek pe 64 bit.
Modelul Allview V2 Viper X vine dotat cu Display 5,5” HD Amoled, 1280x720px, Gorila Glass 3, CPU: Octa Core 64-bit, 1,3GHz, GPU: Mali T720, OS: Android™ 5.1, Lollipop. Camera foto principala 13MP, Autofocus, Led flash, HDR, Professional mode, Take anytime mode, Magic focus. Face detection, Ultra Pixel, Smart Scene,  Super zoom, Face beauty, camera foto secundara: 5MP, Memorie RAM: 1,5GB, Memorie Flash: 16GB. MicroSD card: pana la 128GB, DTS, Baterie: 3150mAh, pretul fiind de 1.249,00 RON. Acest model va  fi disponibil din 6 noiembrie 2015.

Modelul V2 Viper are ecran AMOLED de 4.7 inch si rezolutie HD 720p. Platforma este MediaTek pe 64 bit cu procesor quad core la 1.3 GHz. Memoria RAM este de doar 1 GB, spatiul de stocare este de 16 GB, iar camerele sunt un duo de 8MP si 5MP. Suporta card microSD, iar bateria are o capacitate de 2000 mAh. Acest model costa 999 Lei si va fi disponibil din 20 octombrie.
Nu stiu daca preturile vor ramane aceleasi sau acesta este pretu; doar pentru  precomanda

Pentru cei care nu si-au dat seama, telefoanele sunt 4G Dual Mode (poti sa ai 2 cartele 4G in ele)

Am primit un mail de la Evolio acum cateva minute in care ma informa pretul xWatch-ului, varianta sport, acesta fiind de 350 lei doar prentru precomanda, pana e 20 octombrie 2015.

Comunicare rapida

Ceasul Evolio, xWatch poate fi folosit atat pentru convorbiri telefonice, cat si pentru comunicare prin mesaje predefinite, folosind exclusiv ecranul tactil.

Design sport

Bratara duin silicon ii confera acestei variannte, un aspect mai sportiv.



Functii smart
Smartwatch-ul Evolio permite primirea de notificari, dispune de organizer digital cu functie „reminder” si functie antifurt, aceasta din urma avertizandu-te cand te-ai departat cu mai mult de 15 m de smartphone-ul cu care este conectat. 

Specificatii tehnice

Tip displayIPS
Dimensiune Display1,22 inch
Rezolutie Display240 x 204 px
ProcesorMT2502
CompatibilitateAndroid si IOS
SenzoriG-Senzor, Senzor Puls
Bluetooth4.0
MicrofonDa
SpeakerDa
Autonomie2 pana la 5 zile
Grosime11,5 mm
Greutate52 g
Il puteti precomanda de aici

Kaspersky Lab a desemnat GECAD NET primul partener Platinum in Romania. Compania GECAD NET este un furnizor de servicii IT integrate cu o experienta de peste 20 de ani pe piata, iar prin intermediul programului de parteneriat, Kaspersky Lab asigura acces la intreaga sa expertiza in domeniul solutiilor de securitate si ofera instrumente eficiente de vanzare si marketing pentru abordarea optimizata a clientilor.


GECAD daca nu v-ati dat seama sunt creatorii primului antivirus romanesc (nu Bitdefender) RAV - Romanian AntiVirus, care a fost cumparat ulterior de microsoft devenind Microsoft Security Essentials (Windows Defender -antivirus-ul windows-ului cu care vin Windows-urile 7, 8, 8.1 si 10), ma rog in spatele MSE (Microsoft Security Essentials) se afla aceeasi echipa din spatele RAV.
Parteneri rusi (Kaspersky) vor asigura o prezenta locala prin intermediul careia clientii au acces direct la ultimele tehnologii si la expertiza companiei. Reteau celor de la Kaspersky eate extinsa la nivel global, aceasta permite clientilor sa consulte specialistii Kaspersky si sa beneficieze de servicii complementare, oriunde s-ar afla.

“Clientii GECAD NET vor beneficia de cele mai bune preturi de pe piata la solutiile Kaspersky avand posibilitatea de a-si reduce costurile de achizitie pornind mereu de la o analiza efectuata de echipa de consultanti pentru a defini structura optima de licentiere”, declara Cristina Anton, Product Manager Security Solutions la GECAD NET.


“Reteaua globala de parteneri Kaspersky Lab are patru niveluri pentru parteneriatele business-to-business: Registered Partner, Silver, Gold si Platinum”, a explicat Bogdan Pismicenco, Channel Manager pentru Romania si Bulgaria la Kaspersky Lab. “Pentru a sustine eforturile lor de vanzare, Kaspersky le ofera demonstratii online de produs, suport pre-vanzare si pregatire tehnica, programe de stabilire a preturilor si promotii. Clientii partenerilor au acces la solutii de securitate recunoscute si apreciate la nivel global care ofera protectie anti-malware, control endpoint, management de sistem si de patch, criptare de date si solutii de protectie pentru telefoanele mobile”, adauga Pismicenco.


GECAD NET are incheiate parteneriate cu unii dintre cei ai mari producatori de software, printre care Microsoft LSP Partner, Adobe Gold Partner si Autodesk Gold Partner.
Potrivit estimarilor jurcatorilor din piata de securitate, companiile si utilizatorii individuali cheltuie anual aproximativ 10 milioane USD pe produse dedicate protectiei datelor.



Este o aplicatie gratuita pentru amenajari interioare, care va ajuta sa va plasati mobilierul pe un plan de casa 2D, cu o previzualizare 3D. Sweet Home are in dotare 50 de piese de mobilier, dar se poat si importa in el alte piese de mobilier. 

Acesta are si versiunea online a programului, in caz ca nu doriti s-o descarcati Sweet Home este disponibil in engleza, francez si alte 23 de limbi si poate rula pe Windows, Mac OS X 10.4 si 10.11, Linux si Solaris.

Pagina web
Descarca

Brasov, 22.09.2015 - Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania lanseaza astazi E4 si E4 Lite, doua noi smartphone-uri din gama E. Acestea au un design elegant, datorat ramei de metal si display-ului IPS HD construit cu ajutorul tehnologiei ON-CELL. Ambele device-uri sunt Dual SIM si ofera multiple modalitati de a ramane mereu conectat, oferind posibilitatea de navigare la viteze 4G, de pana la 150 Mbps, device-urile fiind Dual Mode, compatibile atat cu standardul FDD cat si TDD.
Noul smartphone E4 are integrate un procesor Octa Core cu frecventa de 1,3GHz si o solutie grafica Mali T720, pentru un plus de performanta. Smartphone-ul are 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB adaugand un card microSD.  Noul E4 Lite, versiunea mai accesibila, are integrate un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz si o solutie grafica Mali T720. Smartphone-ul are 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB adaugand un card microSD. Ambele device-uri ruleaza Android™ 5.1. Lollipop ceea ce inseamna ca dispun de un UI familiar, utilizarea lor fiind foarte facila.
E4 si E4 Lite sunt cele mai noi smartphone-uri Allview Dual SIM din gama E, destinate cu precadere celor care isi doresc un device dedicat divertismentului si relaxarii. Device-urile se remarca prin design-ul elegant, datorat ramei de metal, construita cu ajutorul tehnologiei CNC, precum si prin optiunile oferite privind conectivitatea, 4G Dual Mode. E4 si E4 Lite sunt doua smartphone-uri ce vin in intampinarea cerintelor utilizatorilor, adaptate atat nevoilor cat si posibilitatilor acestora. Diferenta dintre aceste doua smartphone-uri, din punct de vedere hardware este una usor sesizabila, dar minima, deoarece consideram ca cele doua variante constructive vor oferi unui numar cat mai mare de utilizatori posibilitatea de a-si achizitiona smartphone-ul potrivit .” A declarat Lucian Peticila, director general Visual Fan.  
Ambele device-uri dispun de doua camere foto, una principala de 13 MP cu autofocus cu filtru UV, respectiv una frontala de 5 MP cu un numar impresionant de functii: Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR, Geotagging, Face detection, Smile Shot, etc.

E4 si E4 Lite beneficiaza de un display LCD HD de 5 inch, care prin intermediul tehnologiei ON-CELL a permis introducerea touchscreen-ului (suprafata senzoriala) in structura LCD-ului, nemaifiind o componenta separata. Aceasta tehnologie contribuie la reducerea semnificativa a grosimii ansamblului touchscreen-display, la o structura mai usoara, la redarea de culori naturale, oferind unghiuri mai bune de vizualizare si eliminand reflexiile optice din interior.
E4 si E4 Lite sunt disponibile incepand de astazi pe baza de precomanda la preturi de 1049 si respectiv 799 lei, livrarile incepand din data de 19 octombrie 2015. Pentru mai multe detalii, accesati www.allview.ro/

Despre Allview
Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie romaneasca care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -