Posted by : Bogdan Ciochina luni, 21 septembrie 2015


Sunt curios ce o sa mai faca astia de la Ashampoo in materie de programe gratuite. Azi daca tot am scris despre ashampoo AntiSpy m-am gandit sa vad ce produse gratuite mai au in arsenal.

Interfata este una atractiva, simpla, care da putin a interfata METRO consacrata in Windows 8. Acesta poate rula ok  pe Windows XP, 7, 8, 10 si Windows server toate editiile. Poate crea arhive cu urmatoarele formate ZIP, 7-ZIP, CAB, TAR (TAR, TAR.GZ, TAR.BZ2, TAR.XZ) si LHA.

Poate deschide peste 30 de formate de arhivari, RAR, ZIPX, ARJ, ARC, ACE, MSI, NSIS, CHM, DMG, RPM, CPIO, VHD, XAR, LZMA, LZH, SquashFS, CramFS, Z, ZOO, WIM plus ISO (ISO9660 and UDF). Supoorta toate formatele RAR. inclusiv ultimul 5.x.
Cripteaza cu formatul ASE cu  256 de biti. Poate crea fisiere comprimate SFX

Il puteti descarca de aici (server Ashampoo) sau aici (Softpedia)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -