Posted by : Bogdan Ciochina luni, 21 septembrie 2015


Deja mai toata lumea deja dispera de cand a auzi ca Microsoft poate intra in PC-ul (calculatorul) tau  si sa deci da ei ce sa dezinstaleze (jocuri, programe piratate), ce sa actualizeze, etc. Nu a trecut mult timp si au aparut si solutii ca ShutUp10, DoNotSpy10 si acum intra si cei de la Ashampoo in hora cu AntiSpy.

Ashampoo AntiSpy dezactiveaza functiile de urmarire din Windows 10 si blocheaza aplicatiile si programele ce incearca sa iti acceseze informatiile personale precum contactele, mesajele email sau calendarul.

Cu Ashhampoo antiSpy iti configurezi simplu si usor setarile calculatorului, iti protejeaza intimitatea si previne sistemul sa trimita date cu modul in care iti utilizezi tu computerul.

Cei de laa Microsoft mizeaza pe faptul ca sunt lideri pe piata sistemelor de operare (in fruntea celor de la Apple, cu Mac OS si Linux-ului) si ca lumea o sa le cumpere produsele in continuare.

Il puteti descarca dand click aici

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -