Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 4 septembrie 2015

Zilele trecute am vorbit despre UleFonebe touch 2 si acum aflu ca recent si-au lansat si primul lor ceas inteligent.
Ulefone uWear ceas inteligent proaspat lansat costa numai 115 lei – Ulefone, companie specializata in fabricarea telefonelor mobile isi lanseaza si propriul smartwatch, ceas inteligent cu specificatii tehnice foarte bune si un design ce iese parca in evidenta fata de restul gadgeturilor de acest gen.

Ulefone uWear are un pret pe gearbest.com de numai 30$, aproximativ 115 lei, transportul pana in romania fiind complet gratuit. Acesta este compatibil cu dispozitivele ce ruleaza iOS si Android. uWear are o functie interesanta ce-l face diferit de celealte smartwatch-uri anume functia „Find Phone Anti Lost” ce te ajuta sa-ti gasesti mobilul in caz ca nu stii unde l-ai pus, functie anti sedentarism, monitorizarea somnului, pedometru (numara pasii parcursi intr-o zi), functie de telecomanda pentru telefon. Vine in culorile, negru si argintiu, cantareste 0.045 kg, acumulatorul este de tip Li-Po cu o capacitate de 220mAh ce poate asigura o autonomie standby de pana la 7 zile, se conecteaza cu smartphone-ul prin Bluetooth 4.0.

Oferta poate fi vazuta AICI.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -