Posted by : Bogdan Ciochina miercuri, 23 septembrie 2015


Pe  2 septembrie 2015 cei de la compania Evolio si-au lansat primul smartwatch x-Watch. Acesta este un ceas elegant, cu finisaje premium, cat si un gadget  care imbunatateste experienta de viata si de comunicare a utilizatorilor.
Ceasul arata bin din cate am vazut, macar bine ca nuau facut ca cei de la UTOK  cu ZeClock, pe care l-au importat direct cu sigla lui (nici macar nu au pus powerd by UTOK sauceva de genu), ca banuiesc ca tot stiu ca produsele firmelor IT&C romanesti sunt chinezarii pe care isi pun logo-ul (daca doresc sa ma umble la specificatii, daca nu, nu).

Ceasul dispune de un display IPS de 1.22" FQVGA 240*204 pixeli si poate fi folosit atat la efectuarea de convorbiri telefonice cat si comunicare prin mesaje fara a fi nevoie de a scoate smartphone-ul din buzunar sau geanta.

X-Watch este realizat de compania chinezeasca Shenzhen Huba Enterprise Co., Ltd.

„Piata mondiala a dispozitivelor portabile se va tripla în următorii 5 ani, de la 10 miliarde de dolari in 2015 la 30 de miliarde in 2020 conform ultimelor estimari. In Romania piata de ceasuri inteligente in 2015 este estimata la aproximativ 5 milioane de euro, iar in 2016 va depasi 10 milioane de euro. Dipozitivele wearable devin din ce în ce mai popularesi in Romania si ne bucuram ca am reusit sa dezvoltam  pentru piata locala un smartwatch fiabil, la un pret accesibil. Este un dispozitiv la care echipa a lucrat mai mult decat am preconizat initial, insa de pe 01 Octombrie va fi disponibil la precomanda.  xWatch  se poate conecta la orice smartphone,  indiferent ca foloseşte sistemul de operare Android sau IOS si ofera o experienta superioara de comunicare si de interactiune”, declara Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio Romania.

Acesta poate fi personalizat prin alegerea unui ecran si a temei preferate din 9 variante posibile. Autonomia ceasului este de 2 pana la 5 zile de functionare. Pretul recomandat de vanzare este de 399 de lei, dar in perioada de precomanda, incepand cu 01.10.2015,  xWatch poate fi achizitionat la 249 de lei.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -