Posted by : Bogdan Ciochina sâmbătă, 12 septembrie 2015


Pe 10 septembrie cei de la Evolio si-au lansat un feature phone, Evolio Ranger. Un telefonul rezistent la socuri mecanice, praf si umezeala. Acesta este disponibil in versiune Dual SIM (cel verde) si Singel SIM (Galben).
Ranger funcţioneaza în retele de telefonie de tip 2G (Orange, Telekom, Vodafone), accesul la Internet fiind asigurat prin tehnologia GPRS.

Datorita carcasei cauciucate cvasi-ermetice, Ranger face parte din categoria telefoanelor “Rugged” avand factor de protecţie IP5

Evolio Ranger este deestinat persoanelor cu spirit de aventura,  carora le place sa mearga in drumetii la munte si au nevoie de un telefon rezistent (acum nu stiu cat de rezistent este, dpa poze arata rezistent, dar am retinerile mele).


 Acesta dispunde de o baterie de 1200 mAh ce asigura o autonomie de functionare de pana la cinci zile si un slot pentru card de memorie care suporta Micro SD de pana la 16 GB.  Ranger beneficiaza si de alte facilităti de baza, precum camera foto, Radio FM, lanterna si conexiune Bluetooth.



“Ranger este un telefon rezistent, potrivit pentru cei care petrec mult timp in aer liber, fie prin natura meseriei, fie a pasiunii pentru aventura si sport. Este primul telefon rugged din portofoliul Evolio, un segment de nisă care castiga teren in contextul unei piete dinamice si al specializarii tot mai pronuntate”, declara Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio Romania.














Dimensiune Display2.0 inch
Tip EcranLCD
Model ProcesorMedia MT 6250
Tip SIMSIM normal
Memory CardMicroSD pana la 16 GB
Memorie interna32 MB
Memorie RAM32 MB
Retea2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
ConectivitateBluetooth, FM Receiver, GPRS
Camera0.3 Mp
PorturiMicro USB
Dimensiuni si Greutate120 x 52.8 x 14.3 mm, 97 gr.
Formate AudioMP3
Baterie1200 mAh Polymer






Pachetul contine: adaptor priza, cablu USB, Casti audio, manual de utilizare si certificat de garantie.

Telefonul costa 200 lei

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -