Posted by : Bogdan Ciochina joi, 24 septembrie 2015


Daca imi zicea cineva acum 5 ani ca o sa apara Pocket PC-urile, ziceam ca-i drogat sau nebun si uite ca m-am inselat a aparut si asa ceva :))). Da este o chinezarie, nu este un brand celebru (si alea de la brandurile celebre majoritate sunt chinezarii no name, ODM/OEM pe care isi pun sigla companii gen  LG, Toshiba DELL etc.), urmaresc Gear Best din cauza celor de la Androidro.ro ca sa aflu ce telefoane, ce gadget-uri noi mai scot chinezii, ok deci ca msa mai diversific articolele din blog sa nu fie numai de sof-ur gratuite :). 

Beelink POCKET P2 Mini PC 2GB 32GB Intel Z3735F Quad Core Windows 8.1 WiFi Bluetooth USB 2.0 Google TV Player pentru Home Business Office ( AC 100 - 240V ) - Intel Z3735F / Quad Core / 2GB RAM / 32GB ROM / USB 2.0.


 Beelink POCKET P2  este un mini PC, cu specificatii ok, compact care se conecteaza usor la portul HDMI al televizorului dumneavastra. Cu aceasta chestie (de seaman cu un stick) poti face tot ce faci pe un calculator normal, sa navighezi pe internetm sa asculti muzica, sa te joci. Beelink POCKET P2 are suport nativ pentru  1080P FHD si ruleaza ca sistem de operare Windows 8.1.

Caracteristici

● 2GB RAM, 32GB memorie interna care se pot extinde cu un card micro SD pana la 32 GB
● Intel Bay Trail CR Z3735F CPU
● Conectivitat la internet 802.11b/g/n 2.4GHz, banda WiFi 
● Bluetooth 4.0
● Sistem de operare: Windows 8.1
● USB 2.0 host port si port OTG: pentru webcams, microfon si dispozitive externe, USB sticks si multe altele
● Conectivitate HDMI
● Suport original ecology si AZW customizat UI
● Suport multi-lingvistic
Produsul costa 90.89 dolari

Pentru detali cat si pentru comanda accesati http://www.gearbest.com/tv-box/pp_147604.html

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -