Posted by : Bogdan Ciochina luni, 28 septembrie 2015


Toate smartphone-urile au aceasi  problema, bateria care este prea slaba si se consum repede. Producatorul chinez Doogee, vine cu o solutie si anume DOOGEE HOMTOM HT6.

DOOGEE a reusit sa implementeze o baterie generoasa, specificatii mai mult decat decente pentru o utilizare normala, toate la un pret foarte bun.

Acesta este construit pe platforma MediaTek MTK6735 pe 64 bit, cu procesor quad core la 1 GHz. Are 2 GB de RAM, 16 GB de stocare, camera de 8 MP pe spate si 2 MP pe fata, dar ambele cu interpolare pana la 13 MP si 5 MP.
Telefonul este dual-SIM si 4G in acelasi timp, iar bateria este punctul forte. Are 6250 mAh, se incarca pana la 75% in 30 de minute gratie tehnologiei Fast Charging oferite de MediaTek, despre care puteti citi AICI. Pretul acestui telefon este de 140 de dolari la precomanda la Gearbest, iar daca folositi cuponul HT6GB pretul ajunge la 126 de dolari.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Despre

Geek Craiova este un blog gazduit pe platforma Blogger a celor de la Google. Blog-ul a luat nastere in 2014 ca solutie de backup a blog-ului meu de atunci 980, pe atuncu acesta se numea 980-v2.0' Ulterior dupa ce am pierdut articolele si a picat server-ul unde era gazduit 980, atunci acesta a devenit Geek Craiova

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -